Bulvár hírek - A TV2 ötletével tartolt az RTL Klub?

A TV2 reality műsorának énekversenyére kísértetiesen hajaz a Való Világ X-Faktor hete.Na de mi volt hamarabb? A tyúk vagy a tojás?
A decemberben véget ért ÖsszeEsküvőket a nézettségi versenyben folyamatosan megverte  a ValóVilág, mégis úgy tűnik, az RTL Klub nyomon követte a TV2 valóságshow-ját, és a különböző formátum ellenére ötleteket merítettek a konkurens műsorból.-olvasható a Hír24-en. A házasodós műsor Megasztár-napját a Villalakók X-Faktor-héttel überelték. Az ÖsszeEsküvőknek több szempontból is hasznos volt az énekverseny. Egyrészt szinte soha nem nézték annyian az élő adást, másrészt a csatorna ily módon beharangozhatta a következő szuperprodukcióját a Megasztár 6-ot. Az ötlet ott bukhatott el, hogy a Megák túl nehéz dalokat választottak, és az idő rövidsége miatt szinte semmilyen kapcsolat nem alakult ki köztük és a Rezidencia lakói között
Nem úgy a ValóVilágban, ahol a stáb kétség kívül jobban kidolgozta a daltanulásra épülő hetét. A Villalakók az X-Faktor sztárjainak, Muri Enikőnek, Kocsis Tibornak, Vastag Csabának és Király L. Norbinak a segítségével énekórákon feszegették saját határaikat. A valóságshow-szereplők párokba rendeződtek, és mindenki duettpartnerével készült egy-egy énekes produkcióra. A győzelemnek természetesen, akárcsak a konkurens műsorban, itt is volt tétje, a legjobban szereplő páros, Kocsis Tibi által felkészített Vera és Csaba,védettséget kapott.
Bár az ÖsszeEsküvőkben elsőként megvalósult ötlet jónak bizonyult, a megvalósítás az RTL Klub csapatának ment profibban. Ráadásul az X-Faktor hét folyamatosan szolgáltatott témát a bulvársajtónak a mentorok és Villalakók közötti flörtökről.

Bulvár Hírek - Február 10-én indul a hatodik Megasztár

Amíg a konkurencián épp nem megy semmiféle tehetségkutató, a TV2 útnak indítja a Megasztár újabb szériáját. Február 10-től újra képernyőn a magyar popkultúrát sok éve meghatározó tehetségkutató, a Megasztár - áll a TV2 közleményében.
A 2003-as első Megasztár óta a hazai könnyűzenei élet jelentős részét a műsorban ismertté vált énekesek adják, akik több mint 550 dalt rögzítettek 60 szólólemezen, melyek közel negyedmillió példányban keltek el! A műsorban ismertté vált előadók hanghordozói közül 1 tripla, 3 dupla, 5 platina, 12 aranylemez minősítést ért el. Ráadásul a Megasztár nem csak a győzteseket röpítette a slágerlisták élére: a döntősök mellett a legjobb 100 közé jutók közül is többen csatlakoztak a hazai zenei élet élmezőnyéhez.
A Megasztárból indult előadók elismertségét jól példázza az is, hogy az idei Eurovíziós Dalfesztivál szakmai zsűrije a 20 magyarországi elődöntős közé nyolc egykori megasztárost is beválasztott! A női versenyzők közül Tolvai Renáta, Tóth Gabi és Bencsik Tamara, a férfiak közül pedig Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor, Kökény Attila, Kállay-Saunders András és Puskás Péter indulnak az európai dalverseny hazai elődöntőjében. A győztes képviselheti Magyarországot a nemzetközi finálén, ahol 2007-ben Rúzsa Magdi nemzetközi szintű ismertségre is szert tett, amikor elnyerte az Eurovíziós Dalfesztivál legjobb dalszerzőjének járó díjat! Idén ismét esély nyílik arra, hogy egy megasztáros versenyző léphessen ki az nemzetközi poppiacra.

Bulvár hírek - Hamarosan startol a Megasztár 6 szériája, a műsort Till Attila és Liptai Claudia vezeti majd.

Hamarosan startol a Megasztár újabb szériája. A műsort Till Attila és Liptai Claudia vezeti majd.
Útjára indul nemsokára a Megasztár 6. Ebben a műsorban lép újra a televíziók képernyőjére Liptai Claudia is jól bevált műsorvezető társa Tilla oldalán.
Tilla és Claudia megújult erővel és lendülettel készülnek a tehetségkutató vezetésére. Liptai elmondása szerint az önként választott szabadság nagyon jól jött neki, ám már hiányzott számára a napi rutin és a kollégák is. Kimondottan örömmel tölti el, hogy ebben a műsorban térhet vissza, hiszen ez az az show, melyben számos emberi sorsot is nyomon lehet követni. Liptai örül, hogy egy olyan produkciónak lehet a részese, mely tehetséges fiatalok életét változtatja meg pozitív irányba.
Tilla számára is örömteli feladat a Megasztár vezetése és kimondottan boldog, hogy ismét Claudiával dolgozhat együtt. Mint elmondta, tíz éves közös munka áll már mögöttük és ez szintén kulcsa lehet sikerüknek.

Bulvár hírek - Tavaly mindenki ezeket nézte

A 2011-es évben a legnézettebb műsorok tekintetében elsöprő győzelmet aratott az RTL Klub. A 18-49 éves célcsoport körében az elmúlt év 100-as toplistáján kizárólag a piacvezető csatorna produkciói szerepelnek. Olyanok, mint az X-Faktor, a Barátok közt, a Való Világ, vagy a Fókusz.
Az elmúlt évben tovább növelte előnyét a piacvezető RTL Klub a tv2-vel szemben. A két csatorna éves főműsoridős átlaga közötti különbség a kereskedelmi korcsoport körében meghaladta a 10 százalékpontot, az RTL Klub javára.

Magyarországon több, mint egy évtizede az RTL Klub a legnézettebb televíziós adó. 2011-ben igazán kiemelkedő évet zárt a piacvezető csatorna. Tavaly ugyanis a főműsoridő 95 százalékát megnyerte az RTL Klub, vagyis az év 365 estéjéből 348-szor nézték a legtöbben a csatornát.

A 100 legnézettebb műsor listájának első fokán az X-Faktor, a másodikon a ValóVilág, a harmadik helyen pedig a Csillag Születik epizódjai állnak. De a 100-as listán ott van az X-Faktor és a Csillag Születik összes adása és több helyet foglal el a Barátok közt, a Fókusz és a ValóVilág is.

Voltak ellenfelei a másik csatornáról is: Nagy Duett, ÖsszeEsküvők, Aktív, de úgy tűnik a nézők inkább az énekes palántákra, a magamutogató sztárjelöltekre és a veszekedő lakótársakra voltak kíváncsiak. Idén pedig a harc folytatódik: Csillag Születik és Megasztár, legalábbis ez a kezdet, a vége még messze van.

Bulvár hírek - A lila kendő a tét az X-Faktor héten-ValóVilág 5

Kezdetét vette a villában az X-Faktor hét. A játékosokhoz a tehetségkutató műsorból jól ismert szereplők érkeztek, hogy felkészítsék a villalakókat a megmérettetésre. A luxusbörtön lakói még nem tudják, hogy komoly jutalom vár a nyertesre.
Legutóbb a boksz gálára készültek a ValóVilág 5 szereplői, ám ezúttal a fizikum helyett a hangé lesz a főszerep. A játékosok hasonló felkészülés keretében már megcsillanthatták tánctudásukat is, ahol az is kiderült, hogy nem feltétlenül a legjobbaké a nyeremény. Elég ha csak Csaba és Annamari parádés szereplésének perceit felidézzük magunkban.
Vastag Csaba, Muri Enikő, Kocsis Tibor és Király L. Norbert mentorként érkezett a VV5 házba, hogy a játékosok segítségére legyenek a felkészülésben. Mind a négy énekes kiválasztotta két-két fős maroknyi csapatát, akikkel egy héten keresztül készülnek arra, hogy élő műsoridőben bemutassák a begyakorolt produkciókat.
A vendégek ugyan megszellőztették, hogy a nyertes nem akármilyen jutalomban részesül, ám a játékosok azt még nem tudják, hogy ez történetesen a védettséget jelentő lila kendő lesz, melynek szerepe egyre inkább felértékelődik a játékosok fogyatkozásával.
Ismét elszánt küzdelem várható tehát a X-Faktor hét során, mivel egyre nő azok száma, akiknek nagy szükségük lenne a lila kendő nyújtotta biztonságra.

Bulvár hírek - Dukai Regina VV Gergőért kampányol

Megdöbbentette a Való Világ 5 villalakókit VV Vera (28) szerda esti döntése. Az érzékeny lelkű lány ugyanis párbajra hívta az alfahímet. A villában senki sem számított arra, hogy Verában lesz annyi bátorság, hogy az általuk az egyik legerősebbnek gondolt játékos ellen álljon ki. Sok fiú nem merte volna kihívni Gerit. Erre nem mondhatja senki, hogy gyáva volt. Úristen, a nagy Dukai Gergőt viszed ki! – sóhajtozott a kihívás után Fecó Verának. Elképzelhető azonban, hogy Gergő (32) közel sem olyan nagy ellenfél, mint azt bent sokan gondolják. A Seherezádéval szembeni viselkedése az utóbbi pár hétben ugyanis valószínűleg nemcsak a villalakókat, hanem a nézőket is megosztotta. Mint a Blikk is megírta, az alfahím bevallotta, semmit sem érez Seri iránt, csak játszik vele. Hogy mindez okozhatja-e a vesztét, egyelőre nem lehet tudni. Az azonban tény, hogy modell húga, Dukai Regina már megkezdte a kampányt öccse mellett, talán érzi, hogy most erősítésre van szükség. Nem szerettem volna erről soha írni itt... Tudjátok, mi a véleményem az egészről... Csak akkor lépek közbe, amikor úgy érzem, szükség van rám, de sem előtte, sem azután egy szót sem szeretnék írni róla, és szeretném, ha ti sem tennétek, de ezt, gondolom, már észrevettétek! Előre szólok, hogy a bunkó kommentelőket azonnal kitiltom, mert bármit is tesz, bármit is mond, amivel esetleg én sem értek egyet, ő a testvérem, szeretem, és nem hagyom, hogy bárki bántsa! Tehát a lényeg: mint láthattátok, őt hívta párbajra Vera... szóval ha kedveled őt, és adnál neki még egy esélyt a villában, akkor kérlek szavazz a rá – posztolta ki Dukai Regina a Facebook-oldalán.