Alekosz: nem érzem magam bezárva

A Való Világ 4 győztese állítólag segélykérő hívást intézett a rendőrséghez a napokban, mondván fogva tartják az RTL Klub székházában, és nem engedik szabadon. A helyszínre érkező járőrök nem találtak semmit, így nem indult eljárás. Alekosz a Velvetnek tagadta, hogy ő hívta ki a rendőröket.
Alekosz A Való Világ 4 győztese
"Nem hívtam a rendőrséget, valóban kijöttek, de mindent rendben találtak, tisztázódott az ügy" – nyilatkozta a Velvetnek Alekosz arra a hírre reagálva, mely szerint a napokban felhívta a budafoki rendőrkapitányságot, és azt állította, fogva tartják az RTL Klub székházában.

Nem érzi magát bezárva

"Nem érzem magam bezárva, kivételezett helyzetben vagyok, ilyen kaland nem sok embernek adatik meg, természetesen jó lesz majd fél év után a saját ágyamban aludni és a családommal lenni" – tette hozzá Alekosz, aki párkereső műsora miatt jelenleg is a Villa mellett él egy luxusbuszban.
Az egyik alekoszos blog írója úgy tudja, Alekosz egy biztonsági őrtől kérte el a telefont, amivel a rendőrséget értesítette. A poszt szerzője azt is tudni véli, hogy Alekosz részeg volt, amikor a rendőrséget hívta. A Velvetnek Dobsi Adrienn elmondta, a görögnek nem volt szüksége más telefonjára, nála van a sajátja, amit bármikor használhat.
Alekosz " mindig minden körülmények között "

Alekosz internetezhet, telefonálhat kedvére, de nem mehet ki

"Alekosz vállalta a szerződésben, hogy a produkció biztonsága érdekében nem hagyja el privát célból a forgatási helyszínt. Telefonálhat, internetezhet, ez már nem olyan szigorú rendszer, mint amilyen a Való Világ 4-ben volt. A randik idejére hagyhatja el csak a Villa területét, azonban meglátogathatja őt a családja. Eddig kétszer volt nála az anyja” – nyilatkozta Dobsi Adrienn, az RTL Klub sajtósa.

Nem indult eljárás

A rendőrség megerősítette, hogy az ügyben nem indítottak eljárást. "Tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányságán kényszerítés bűncselekményében és személyi szabadság megsértésében az Ön által említett időpontban eljárás nem indult" – nyilatkozta a BRFK Kommunikációs Osztálya a Velvet megkeresésére.
Az eseményeket vizsgálva egész biztos, hogy valaki kihívta a rendőrséget, de hogy ki, arra a Velvet nem kapott választ. A járőrök kimentek a Villához, és ott találták Alekoszt, hogy részegen vagy sem, arról szintén nem nyilatkozott sem a rendőrség, sem a csatorna.