Milliókat érnek Demcsák idomai

Meztelenül akarják látni Demcsák Zsuzsát! A Mokka műsorvezetője két napja fürdőruhában állt a kamerák elé, férfiak ezreiben élesztve fel a tüzet. Ráindult a Playboy magazin is.
Demcsák Zsuzsa a TV2 szerda reggeli Mokkájában, a Velencei-tó partjáról sugárzott adásban falatnyi bikiniben állt a kamerák elé, hatalmas hullámokat kavarva a férfiak körében. Az interneten rajongók tucatjai fejezték ki tetszésüket, sőt akadt olyan férfi is, aki autóba ült, hogy kétszáz kilométert levezetve meggyőződjön a látottakról.
– Odajött hozzám tegnap egy ötvenes úr, bemutatkozott, majd elmondta, hogy reggel látott a tévében, és azért autózott Pécsről Velencére, hogy személyesen is megnézhesse, valóban ilyen szép vagyok-e – mesélte friss élményeit a Borsnak Demcsák Zsuzsa.
A bikiniben mutatkozó műsorvezető híre a nyuszis magazinhoz is eljutott: rövidesen szinte visszautasíthatatlan ajánlat érkezik Zsuzsához a főszerkesztőtől.
– Mindenképpen érdekes a számunkra Zsuzsi, hiszen a reakciók is azt mutatják, hogy sok férfi álma válhatna valóra egy címlapsorozattal. Rövidesen megkeressük őt – mondta a Borsnak Pantl Péter, a magazin főszerkesztője.Zsuzsi elárulta, karrierje során sosem keresték ez ügyben. Noha korábban, modellkedése idején készültek róla gyönyörű, erotikus képek, a ruhát nem tudták róla leimádkozni.
– A korábbi főszerkesztő, Radnai Péter minden találkozásunkkor mosolyogva végignézett rajtam, és annyit mondott: „Á, Zsuzsi, meg sem kérdezem, úgyse vállalnád!” – emlékezett a műsorvezető. – Jó érzés, hogy ennyi pozitív visszajelzést kapok, de azt gondolom, egy kétgyermekes anyuka ne mutogassa magát meztelenül – tette hozzá, majd miután példaként volt kolléganőjét, Liptai Claudiát említettük, további magyarázatot is adott. – Én nem vágyom mások ilyesfajta elismerésére, családom van, boldog életem, munkám. 
Hogy valóban zárt kapukat döngetnek-e a playboyosok? Egyelőre nem lehet tudni. Feltehetően erre akkor kapunk választ, ha egy találkozón mindkét fél tájékozódik a másik feltételeiről, s magáról az ajánlatról. Azt azonban már most meg lehet kockáztatni, hogy Zsuzsi testéért mélyen a zsebébe kellene nyúlnia a lapnak, hiszen egy olyan, a szakmájában hiteles, példás családanyát kellene elcsábítaniuk, akinek az élete sosem volt botrányoktól hangos.
– Egy röplabdás sorozatot azért el tudnék képzelni – tette hozzá hirtelen jött ötletét Zsuzsa.