Szexi képek: Szabó Zsófi ledobta a textilt!

Levetkőzött a sorozatsztár a férfimagazinnak.
Profi fotókon fedte fel bájait Szabó Zsófi, akit a múlt héten választottak meg egy férfimagazin olvasói az év legszexisebb hölgyének. A szőke szépség azonban nem cserélné le a színészetet!Még egy hete sincs, hogy átadták 2011 legszexisebb nőjének és legsármosabb férfijának az olvasóktól érkezett elismerést, de Szabó Zsófi már túl is esett azon a fotózáson, amire az Álomnő titulus szinte kötelezte őt.
A Jóban Rosszban színésznője Nánási Pál kamerája előtt dobta le a textilt, ami meglehetősen szokatlan volt számára, annak ellenére, hogy korábban már videóklipben is feltűnt hasonlóan hiányos öltözetben. Akkor egy ragasztúszalag takarta el a lényeget, most pedig a ruhákkal sikerült olyan ügyesen játszania, hogy az eredmény a mesebeli lányt juttatja eszünkbe: fel is volt öltözve, meg nem is.
A fotózásra alig néhány napos felkészülési időt kapott, így saját bevallása szerint gyors léböjtkúrába kezdett, hogy a legjobb formáját hozhassa - és a mellékelt képek láttán azt kell mondanunk, ez maximálisan sikerült!
Nem véletlen a kissé vadóc megjelenés: ő maga kérte, hogy a beállítások legyenek minél természetesebb hatásúak, de mégis az átlagostól eltérő hangulatot sugalljanak. Így született meg a dögös fotósorozat, Zsófi pedig azt is elmondta, örül annak, hogy a férfiak szavazataiból kiderült, a nőies formák még mindig hódítanak!
Próbáltam a fotózást is színésznőként megélni, hogy minél spontánabbnak tűnjenek a beállítások.” – vallotta be a Jóban Rosszban Betty-je. Ám bármennyire is szeretnék a férfimagazin olvasói, Szabó Zsófi nem tervezi, hogy lecserélné a színészetet.