Megtörtént! Alekosz egy ország előtt szexelt

Alekosz végre szexelt? Megtört a jég: több mint fél éves bezártság után egy nő végre Alekoszé lett. Veronika szó szerint mindent bevetett, hogy a görög hős őt válassza menyasszonyának, az Új információi szerint pedig megtörtént az első együttlét is. Igaz, szemérmesen, az események nagyrészt a paplan alatt zajlottak.
Alekosz Veronika randevú.
Beette magát a féltékenység a villába, ami szinte elkerülhetetlen volt, hiszen két főre apadt a görög háreme. Veronikában jogosan mocoroghatott a zöld szemű szörny, hiszen Alekosz elhamarkodott döntésre hivatkozva visszahívta Olgát arakereső műsorába. A tizenkilenc éves lány azonban lehetőséget kapott arra, hogy bizonyíthasson, és magához láncolhassa a hódítót.
Egy rövid arborétumi kitekintés után Alekosz a fellegekbe repítette választottját. Szó szerint, hiszen a pár műrepülésen vehetett részt. Veronika a felhők felett egy picit meg is nyugodhatott, hiszen szerelme az égre írta ki, hogy szereti őt (amennyiben lehet hinni a feliratnak).
Az este egy kaszinóban elköltött vacsorával zárult, amit a randevú legizgalmasabb része követett: a lány úgy döntött, elég volt az önmegtartóztatásból, itt a lét a tét, és beadta a derekát Alekosznak. A késő esti adásból kiderült, hogy végre megesett köztük a szex, de leginkább a takaró alatt.

Alekosz és Veronika szexeltek Szex + 18