A TV2 kamerái előtt vallott boldogságáról Liptai Claudia

Tatár Csilla formás alakjával hívta fel magára a figyelmet a Mokkában. Erdélyi Mónika pedig - állítólag -sajátos módszerrel "büntette" Hajdú Pétert: törölte az ismerősei közül. Liptai Claudia jobban néz ki, mint valaha. A színésznő a TV2 kamerái előtt azt is elárulta, mi okozza boldogságát. Mint kiderült, Claudiának hiányzott már a Jóban Rosszban stábja és most többek között az is nagyon feldobja, hogy ismét forgathat. A Mokkába azonban egyelőre nem tér vissza, de ennek okairól nem beszélt. Claudia elárulta, valódi boldogságának oka azonban kislánya, Panka. A büszke édesanya ragyogó szemmel beszélt csemetéjéről. "A kislányom hatalmasat nőtt a nyáron, várta már az óvodát, és hogy belevethesse magát a sportéletbe. Elkezd aerobikozni. Nagyon ügyes és nagyon büszke vagyok rá" - mesélte a bombaformában lévő Claudia.
Meglehetősen rövid ruhában ült a TV2 kamerái elé Tatár Csilla, aminek következtében időnként olyan testrészét is láthatták a nézők, amit vélhetően önszántából nem mutatott volna meg. A szép műsorvezető egyre szexibb, ráadásul egyre merészebben is öltözködik. Ez láthatóan jót tesz neki, hiszen az új stílusnak köszönhetően sokkal fiatalabbnak is tűnik. A minap például egy miniruhát viselt a Mokkában, ami határozottan jól állt neki, csupán a szoknya hosszával volt baj. Az aprócska ruhadarabban ugyanis nem sikerült úgy leülnie, hogy időnként ne villantsa meg formás combjait. Csilla egyébként korábban a StoryOnline-nak elmondta, a látszat csal, nem fogyott le, csak a rendszeres sportnak köszönhetően átformálódott a teste. Ennek következtében merészebb ruhákat is fel mer venni, mint korábban.
Hetekig folytak a találgatások arról, ki lesz a TV2 új valóságshow-jának, az ÖsszeEsküvőknek női műsorvezetője. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a castingon Erdélyi Mónika is feltűnt, akit az abszolút esélyesek között tartottak számon. Mára azonban világossá vált, hogy a műsorvezetői posztot Peller Mariann tölti majd be, így Mónika elesett a nagy lehetőségtől. Hajdú Péter, a műsor producere a bejelentést követően arra lett figyelmes, hogy Facebook-oldalán ismerősei száma eggyel megfogyatkozott - kiderült, Erdélyi Mónika törölte a hírességet. Hajdú szerint, Mónika így áll bosszút azért, amiért nem őt választották a produkció élére. Erdélyi Mónika azonban értetlenül áll a dolog előtt. Elmondása szerint már jó ideje nem látogatta meg Facebook oldalát, így fogalma sincs, miként történhetett, hogy Hajdú Péter eltűnt az ismerősei közül.