Veronika lett Alekosz menyasszonya

Alekosz a műsor promójában a hotdogost kereső Veronikát választotta menyasszonyául. Olga, akit a műsor közepén Alekosz elküldött, majd visszahívta, hoppon maradt. Veronika Alekosz mellett megnyert egy kerti bútort is.
Veronika
Az RTL Klub trash-reality forgatókönyve szerint Alekosz Veronikát, a plázacicának kinéző arajelöltet választotta menyasszonyának, akivel együtt engedték el a boldogság narancssárga madarát. Alekoszért, a ValóVilág4 nyerteséért két nő küzdött, az orosz, Lego-frizurás Olga és Veronika várt Alekosz döntésére. Alekosz és újdonsült menyasszonya június 6-án utazik el nászútra egy görög szigetre – tudta meg a Velvet Dobsi Adrienntől, az Alekosz menyasszonyt keres sajtósától.
“A múltban nem voltam túl sikeres a nők körében. A ValóVilág megváltoztatta ezt, reményeim szerint. Ahogy elhozta a ti érdeklődéseteket is az irányomba, ennek nagyon örülök. Sok minden történt, nem csak ketten voltatok. Barbara, csalódást okoztam neki, tudom, de azt is tudom, hogy jól döntöttem. Anita nem bírta a bezártságot {...} Magdi, akiben sohasem tudtam bízni, olyan is volt, aki bennem nem bízott. Andrea, a kis pajkos póni, nem igazán értettük egymást, nem szerettem volna, ha ez hosszú távon elhatalmasodik., hát elküldtem. Viszont ti ketten, Olga és Veronika, ti maradtatok. Tűz és víz, a két véglet. Tökéletesen testesítitek meg az én két legfőbb pólusomat” – mondta a Valóvilág 4 nyertese, Alekosz az arajelölteknek, majd kimondta menyasszonya, Veronika nevét. A nézők többsége és Vája asszony, Alekosz anyja azonban Olgát szerették volna Alekosz párjának.

Alekosz elküldte Olgát, majd visszahívta

A magyart orosz akcentussal beszélő Olgát Alekosz a műsor közepén elküldte, majd a fináléban felhívta, mert sokat gondolt rá. Ezt egyébként a pisiszexes arajelölt, Barbara, megálmodta. Olga bár együtt töltött egy éjszakát Alekosszal, az ég egyadta világon semmi nem történt, Olgával még csak nem is csókolózott Alekosz. Az együtt töltött éjszakán a kicsit kényszeres Alekosz kiborult az ágyukat ellepő rózsaszirmoktól, Olga pedig Alekosztól. Ennek ellenére Olga azt mondta a döntőben, szerinte gond nélkül tudnának egymáshoz alkalmazkodni Alekosszal. A plázacicának, Veronikának nem volt gondja a göröggel a közös éjszakán.

Veronikának fülcsontig nyalt Alekosz

Alekosz és Veronika két éjszakát is együtt töltöttek, az első éjjel a görög hosszú percekig nyalta a lány fülét, aki ettől orgazmus közeli állapotba került, és visítozott. A második éjszakán több mindent történt, azonban, hogy pontosan mi zajlott a takaró alatt, volt-e szex vagy sem, azóta sem tudni pontosan. "Nagyon izgultam, amikor együtt aludtam Alekosszal, de akkor éreztem magam a legjobban. Az első nagyon jó volt, a második annál is jobb, Alekosz tökéletes férfi" – mondta Veronika a póthajat kapott Lilunak, és a műsor ideje alatt elemében lévő Sebestyén Balázsnak a párkereső műsor döntőjében.

A boldog pár kerti bútort, jacuzzit, etikett tanfolyamot, nászutat és pálinkát is nyert egymás társasága mellett. Hogy számíthatunk-e arra, hogy megtudjuk, mi lett a nagy szerelemből, és hogy beköltözik-e Alekosz arája a ValóVilág4-ben nyert álomlakásba, egyelőre nem tudni. Alekoszt közel kétszáz napon keresztül, minden nap láthattuk a tévében– ez talán az eddigi legtöbb idő, amit egy valóságshow játékosa kapott.