Fluor Tomi Mizuját parodizálja az Irigy Hónaljmirigy: két SP a klipben

Mi vagyunk a legnagyobb drukkerei annak, hogy jöjjenek új, karakteres előadók, legyenek sikeres zeneszámok, mert mi is akkor vagyunk igazán elemünkben – mondta Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy énekese azon a klipforgatáson, melyen Fluor Tomi Mizu című számát figurázzák ki a fiúk sajátos stílusukban.
Irigy Hónaljmirigy Fluor Tomi Mizuját parodizálja ki legújabb klipjében, amiben Flour maga is feltűnik.
A szám szövegét pár nap alatt megírták, a zenei alapot pedig funky-rockos stílusra vették.
- A névazonosság döntött a szerepek leosztásáról: SP-t, azaz Éder Krisztiánt, a mi SP-nk, vagyis Sipos Peti alakítja, Fluor Tomit pedig Sipos Tomi – tudjuk meg Varga Győzőtől, aki épp egy sparhelt tetején pörgeti dj-ként a lemezeit, ugyanis a történet szerint a fiúk egy házibuliban vannak. Az együttes többi tagja a bulizó tömeget alakítja, akik leginkább vadul sms-eznek.
– Bár a korosztályból már kilógunk, de azért hozzuk a színes, látványos fazont. A ruhák ugyan olyanok, mint az eredeti számban, vagyis fenék alá letolt nadrág, baseball sapka, csíkos partiszemüveg, fehér atlétatrikó. A szöveg pedig hát, hasonlóan egyszerű, de vicces lesz – teszi hozzá Győző.
A klipet Galler András Indián rendezi, s hamarosan látható lesz számos fórumon. – Természetesen az interneten is fent leszünk, rámegyünk a duplázásra, 15 millió letöltés a célunk – mondja Győző Mirigyes humorral, aki azt is elárulta, maga Fluor Tomi is feltűnik majd a klipben, ám jóbarátját, a tinisztár SP-t csak megidézik. – Egyébként már azelőtt felfigyeltünk a Mizura, hogy ez az őrület ennyire beindult volna. Nagyon megörültünk neki, mert az utóbbi időben nem igazán volt olyan szám, ami megihletett volna minket.
Az Irigy Hónaljmirigy már fel is vette repertoárjába a számot, fellépéseiken szerte az országban hallhatja majd tőlük a közönség.