Magyar stáb is pornózott az utcán

Külföldi szexfilmesek után magyar pornósok is felfedezték Budapest utcáit. Két újabb utcai szexvideó került a Blikk birtokába. Az egyik alkotás hölgy szereplője magyarul társalog az operatőrrel, miközben maszturbál a Hollán Ernő utcában, és odapisil a járdára.
– Milyen aranyos vagy! – ezt mondja a lány, és mosolyogva felhúzza topját, szabaddá téve keblét. Majd, a szoknyáját felhúzva a nemiszervét mutogatja, mindezt az utasok előtt.
Egy másik felvételen Boroka Balls magyar pornósztár mutat meg mindent, amit csak nő megmutathat magából. Ugyanazzal a férfival szerelmeskedik a Margitszigeten, aki egy másik videóban a budai várban szexel egy fiatal hölggyel. A mostani videó a várfilmhez hasonlóan kézi kamerával készült, azt a látszatot keltve, mintha amatőr házipornó lenne, és valójában csak egy szerelmespár rögzítené intim együttlétét.
Boroka maszturbál egy hintóban, majd beszállnak egy bárki által kibérelhető villanymotoros kisautóba, hogy felfedezzék a Margitszigetet és egymást.
– Úgy tudom, Boroka két éve visszavonult a filmezéstől. A másik hölgyet is ismerem, vele dolgoztam is korábban, de a nevét nem árulhatom el, nehogy megbüntessék – adott példát a szakmai szolidaritásból Kovács Kovi István pornórendező, aki egyébként elítéli a közterületi pornózást.
A szexfilmes nem tudta megmondani, mikor készülhettek ezek a videók. Mindenesetre ha két éven belül, akkor a szereplőket akár felelősségre is vonhatná a rendőrség.
Ugyanis mint megírtuk, a kisebbik kormányzópárt, a KDNP ifjúsági tagozatának vezetője Stágel Bence felvetette, hogy garázdaságért kellene elővenni az utcai pornósokat. Az utóbbit ugyanis -mint mondta - két év börtönnel sújtja a törvény, és csak két év után évül el ez a vétség.Szerettük volna megtudni a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól, hogy indítanak-e nyomozást a két újabb pornóvideó ügyében, miután ezek szereplői azonosíthatók, de lapzártáig nem kaptunk választ kérdéseinkre. Csak azt tudtuk meg válaszlevelükből, hogy „aki a közterületen a közerkölcsbe ütköző magatartást tanúsít, tettenérésnél tízezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.