Meglepő fordulat: VV Olivér beelőzte Alekoszt

Egy felmérés szerint a magyar celebvilág szereplői közül Kiss Ádám, Fluor Tomi és Király L. Norbi a legbefolyásosabb a közösségi médiában. Utánuk Janicsák Veca, SP és VV Olivér folytatja a sort, Alekosz viszont csak a középmezőnyben tart.
Alekosz és Olivér
25 fős toplistát állított össze a fészbuker.hu celebek közösségi média-befolyásának vizsgálata alapján. A kutatás eredménye szerint az új média sztárjainak is elengedhetetlen a folyamatos képernyős vagy rádiós jelenlét, de az is egyre fontosabb, hogy közösségi tartalmaikat tudatosan építsék.
A kutatás során a sztárok rajongótáborának méretét és aktivitását vizsgálták az online közösségi felületeken. Legnagyobb súllyal a Magyarországon legaktívabb közösségi média csatorna, a Facebook rajongótábor méretét és az itt mutatott aktivitást vették alapul, de a lista összeállítói figyelték a Twitter és más csatornák (pl. Myspace, blogok, stb.) használatát is.
Mindezek alapján a 25 fős lista első helyére az RTL Klub Showder Klub című műsorából megismert Kiss Ádám humorista került, a dobogó második fokán az egyik videómegosztó portálon sztárrá avanzsált Fluor Tomi, a harmadik helyet pedig az X-Faktor bronzérmese, Király L. Norbi tudhatja magáénak. Őt a Janicsák Veca FanClub, majd Éder Krisztián SP és Vastag Csaba oldala követi. A hetedik helyen VV Olivér szerepel, utána a Nikolas Fan Club, Bödőcs Tibor és a lista tízedik helyén áll csak a ValóVilág4 győztese, Alekosz, tehát villabéli jó barátja úgy tűnik, hogy a jelenlegi felmérés alapján befolyásosabb a közösségi médiában.
Alekoszt Istenesbence, Rubint Réka, Cooky, a Dukai Regina FanClub, Vastag Tamás, Kovács András Péter - KAP, Felméri Péter, Tolvai Renáta, VV Béci, Wolf Kati, VV Szandika, Kállay-Saunders András, Malek Miklós, Virag Voksan - Dj Flower és végül Dombóvári István követi.