Pirner Alma felforrósította a skandinávokat

Pirner Alma

Szexi képek: A hideg finneket is feltüzelte a magyar rúdtáncosnő!Bár az a hír járja a finn nőkről, hogy ugyanolyan hűvös a jellemük, mint országuk időjárása, mégis Pirner Alma néhány perc alatt ki tudta hozni belőlük a forróvérű, szexis nőt.

 Pirner Alma neve nemcsak a magyarok közt, de nemzetközi szinten is ismerősen cseng mindazok előtt, akik valaha láttak már profi rúdtáncot vagy hallottak róla. Nem csoda: Alma abszolút profi szinten űzi ezt a műfajt, és tudományát igyekszik minél több nővel megismertetni szerte a világon.
Legutóbb Finnországot vette célba, amit különösen nagy kihívásnak tekintett, hisz messze földön híres a skandináv ország hűvössége, nemcsak éghajlat szempontjából. Ám igencsak meglepődött, amikor szemtől szemben találkozott a finn nőkkel, mert kiderült, a ridegség csak látszat, a felszín alatt ők is vérbeli tüzes amazonok, csak némi segítség kellett az életre keltésükhöz.
Alma pedig ehhez kiválóan ért, tapasztalatait a következőképp foglalta össze: "Az itteniekről az a hír járja, hogy hűvös távolságtartásuk minden helyzetben jelen van, én mégis azt tapasztaltam, hogy a dögös és szexi vénájuk percek alatt kibontakozott. Persze érthető, iszonyatosan vágynak a visszacsatolásra és megerősítésre, hogy igenis jól néznek ki! Nem volt egyszerű mértékkel közeledni feléjük, hogy ne legyek túl sok, de adjak is magamból, hogy élvezetes és emlékezetes órákat tartsak!"
Csak a finn férfiakban kellett egy kicsit csalódnia, bár ezt inkább az ottani nők egyenjogúságával magyarázta. A férfiak abszolút egyenlő félként kezelik a nőket, ám épp emiatt az udvariasságról alkotott nézeteikben akadt némi hiányosság. Alma úgy vélte, volna mit tanulniuk a magyar férfiaktól ezen a téren, és valószínűleg ugyanez az egyenrangúság lehet az oka annak is, hogy nehezebb volt elkápráztatni őket, mint a világ más tájain élő férfiakat.
Ezt leszámítva mégis pozitív élményekkel tért haza, és biztos benne, hogy a hűvös északi ország egy kicsit megenyhült ottjárta óta!