Éden Niki, Levi, Pista és Szandra menni Siófok lángossütni

A Viasat3 elárulta, kik lesznek az Aranypart ex-Hotel Édenes szereplői, és ma már Lévai Adrienn, közönségdíjas Playmate is inkább ide menne, mint a villába. Vagy Kolumbiába, csak az új cicik jöjjenek ki valamiből. Valóságshow-kasztingon jártunk, ahol kiderült: aki nem fér be az Éden hotel 2-be, mehet az Aranypartra lángosozni.
Nem lacafacázik a Viasat3, Aranypart címmel induló, a Balatonon játszódó trashreality-jükbe négy, az Éden Hotelből már sokaknak ismerősen csengő húzónevet raktak. Éden Nikit, Levit, Pistát és Szandrát is elküldik Siófokra kétkezi melózni másik négy ismeretlennel, hogy ott aztán nagyokat piáljanak, nevessenek, sírjanak, meg tegyék, ami ezekkel jár. A csatorna nagy erőkkel hajkurássza a négy szerencsést, és abban a nem mindennapi helyzetben kerültünk, hogy benézhettünk egy újabb  valóságshow-szereplő keresgélésbe.
Kis szépséghibája volt a dolognak, hogy a válogatást, aminek egyik utolsó állomására a sajtót is meghívták, eredetileg az Éden Hotel második szériája szereplőinek tartották, de Kereszty Gábor, a Viasat vezére úgy véli, hogy erről is simán bekerülhet valaki az Aranypartba. És tényleg, rögtön meg is jelent a tengerentúlra talán túl harsány, a siófoki miliőbe azonban könnyedén beintegrálható eredetileg egri, nagyon műmellű zabolázatlan, újabban feketeség, aki már Playmate is majdnem lett, meg villalakó is, de most inkább csak mulatna külföldön. Vagy a Balatonon, még ha ez még előtte sem teljesen tiszta. Ő Lévai Adrienn volt, aki egy olyan nem pornós, akinek biztos, ami biztos van pornós neve is, történetesen Adryana Bunny.