Bulvár hírek - Veronika állítja: Le akarnak járatni

Janette néven árulja magát Németországban a Való Világ okostojásának, Alekosznak ex-menyasszonya, Veronika (20) - legalábbis egy német nyelvű internetes oldalon található hirdetés szerint.
A fiatal lány lapunk megkeresésére teljesen kikészült, és nagyon elkeseredett, hogy visszaéltek a fényképeivel. Elmondása szerint ő ugyanis soha nem szexelt és nem is szexelne pénzért senkivel, a szájt pedig színtiszta átverés, legalábbis ami a fotókat illeti. A honlapon látható képek és hirdetés szerint azonban Veronika igencsak jártas az éjszakai életben, hiszen adatlapján az óvszer nélküli orális szexen kívül olyan különféle extra szolgáltatások és kívánságok is fel vannak sorolva, mint a szexuális segédeszközök használata vagy a bizarr és fétis játékok.
Az oldalon a tarifa mellett - ami egy órára 150 euró, vagyis 42 ezer forint, egy fél napra pedig 1000 euró, azaz 280 ezer forint - még az is fel van tüntetve, hogy a lány mától egy egész hétig lesz elérhető és megrendelhető Németországban. Lapunk természetesen megkereste Veronikát is, hogy kommentálja a neten látottakat. – Jézusom!!! Ez most komoly??? Nem akarom elhinni, hogy ilyen van. Miért csinálják ezt velem??? Most én erre mit mondjak??? – fakadt ki Veronika a telefonba, majd egy kis idő után, némileg lenyugodva, vázolta az ő teóriáját arról, hogyan is kerültek fel egy lányokat futtató oldalra a képei.
– Sosem árultam magamat, és nem is szeretném ezután se. Valaki nagyon csúnyán visszaélt a képeimmel, és tudom is, hogy kicsoda. A legjobb barátnőmmel nemrég elég komolyan összevesztünk, és biztos vagyok benne, hogy ő tette fel arra az oldalra a fotóimat. Ráadásul ma valóban megyek ki külföldre, de ez a barátaimtól kapott születésnapi utazás, egyébként még meglepetés, hogy hova, majd csak a reptéren fogják elárulni.
Erről az útról pedig ez a barátnőm is tud, biztos, hogy ezért is egyezik a dátum. Ki fogom deríteni, hogy valóban ő tette-e, mert ezt nem hagyom. Teljesen kikészültem ettől, már élni sincs kedvem, nem értem hogy tehet valaki ilyet – kesergett Veronika, aki igazát mindenképpen be akarja bizonyítani, hiszen egyelőre csak a szava áll a képekkel és a hirdetéssel szemben.