Bulvár hírek - VV Cristofel pénzre váltja a villában szerzett hírnevét

Cristofel pár szóval is sok pénzt keres, puszta jelenlétével haknizik országszerte. Ezeken a bulikon mindig van néhány lány, aki próbálkozik nála egy kis szex reményében, de a kubai hárít, mert neki továbbra is csak Veronika kell. Cristofel és Olivér a hétvégén a zsúfolásig telt nagykállói Carl Music Caféban állta a lányok rohamát. Nem sokat produkáltak, de megjelenésükkel is óriási örömöt szereztek a helyieknek.
Gagyi dolgokkal nem égnék, egyszerűen magamat adom: beszélgetek azokkal, akik odajönnek hozzám, aláírásokat osztogatok bármilyen felületre, közös fényképeket készíthetnek velem. Ha mikrofont is adnak a kezembe, akkor belekiabálom: „na, mi van, öcsém!?” vagy bármit, ami az eszembe jut. Ha ezzel ennyi embernek tudok boldogságot szerezni, és még pénzt is keresek vele, akkor élni kell a lehetőséggel. Ha már idő előtt kiestem a VV-ből, akkor úgy csinálok pénzt az ismertségemből, ahogy azt a képességeim engedik – magyarázta lelkesen Cristofel. Tucatnyi lány kísérte tekintetével minden mozdulatát egész éjjel, többen közülük ilyen-olyan ürügyekkel próbáltak enyelegni vele, de a skalpvadász hatalmas mosollyal, esetleg egy puszival kosarazta ki őket.
Bár a haknik helyszínein fürtökben lógnak rajtam a csajok, válogathatnék is közülük, hogy kit vigyek el egy egyéjszakás kalandra, de ez most nem erről szól. Bár hajt a kubai vérem, de nem csinálok hülyeséget, továbbra is kitartok Veronika mellett, megvárom, hogy kiszabaduljon Péter karjai és a villa falai közül. Mindenképpen le kell ülnünk megbeszélni a dolgokat – ecsetelte önmegtartóztatása okait Cristofel.