Bulvár hírek - A magyarokat az Éden Hotel, az időjárás és Seherezádé érdekli

A nemzetközi Google-keresések listáját Rebecca Black, a „Friday” című dal előadója vezeti, a hatodik pedig egy nem létező termék, az iPhone 5. Magyarországon az Éden Hotel vezette a legdinamikusabban növekvő keresések listáját, és itthon Alekoszra többen kerestek, mint Steve Jobsra vagy Jennifer Lopezre. A Google Zeitgeis 2001 óta sok milliárd Google-keresés alapján választja ki a leggyorsabban emelkedő lekérdezéseket világszerte, és az év egyéb fontos momentumait. A több milliárd keresési lekérdezés szerint, amelyet az emberek begépeltek a Google keresőjébe, Rebecca Black a világ legérdekesebb embere, ő az első a legdinamikusabban növekvő keresések nemzetközi listájáján. A Friday című szerzeményre - a világ legrosszabb dalának minősített műre - több mint 37 millióan voltak rá kíváncsiak az interneten egyetlen hónap alatt.
A Friday előadóját a Google+ követi, a harmadik Ryan Dunn, a negyedik Casey Anthony, az ötödik a Bettlefield 3, a hatodik az iPhone 5, a hetedik Adele, a nyolcadik Fukushima, a kilencedik  Steve Jobs, a tizedik az iPad 2.
A Google hírek legdinamikusabban növekvő globális keresési listáját 2011-ben Fukushima vezette. A második helyen az iPhone 4S áll, a harmadik Melanie Rea, majd Salvatore Parolisi illetve Lamberto Sposini következik. A hatodik a Battlefield 3, a hetedik DSK, a nyolcadik az iPhone 5, a kilencedik pedig Gaddafi.
A legdinamikusabban növekvő keresések közül az elektronikában a világelső az Amazon Kindle Fire, a második az iPhone 4S, melyet a Sidekick 4g, a Hp Touchpad, a Spb Shell 3d, az iPad 2, a Htc Sensation, a Samsung Nexus Prime követ. A listát a Sony Ngp zárja.
Itthon a valóságshow-k éve volt

Magyarországon a legdinamikusabban növekvő keresések listáját az Éden Hotel vezette 2011-ben, ezt a Való Világ követi, majd a Kapi Hospital, a Csillag Születik, a NAV, az Összeesküvők, az Ezel, a népszámlálás áll a listán, melyet a Samsung Galaxy kifejezés zár.
A magyarok az időjárásra keresnek a legtöbbször a hírekben - a második a baleset kifejezés, amit a Japán, a játékok, a földrengés, a nyugdíj, az Orbán és az F1 kifejezés követ, és Selena Gomez zár.
Alekoszra többen kerestek, mint Steve Jobsra vagy Jennifer Lopezre
Magyarországon a legdinamikusabban növekvő keresések listája a személyek esetében az első Seherezádé. Valószínűleg annak köszönheti az előkelő helyét, hogy ez egy török telenovella címe, és a Való Világ 5 egyik karakterét is így hívják.
A második Adele, a harmadik Alekosz, a középmezőnyben Steve Jobs, Amy Winehouse, Wolf Kati és Gigi, a lista végén Fluor, majd az utolsó Jennifer Lopez.