Bulvár hírek - Az Éden Hotel 2 szereplői elárulták, mit vittek magukkal az útra

Szerinted kiről mit árul el, hogy milyen személyes tárggyal felszerelkezve vágott neki a kalandnak?
A tavalyi év sikerei után 2012-ben is megnyitotta kapuit az Éden Hotel 2, ezúttal a Csendes-óceán partján, Mexikóban taktikáznak a fiatalok a 25 millió forintos nyereményért. A VIASAT3 felhívására több ezren jelentkeztek, köztük olyanok is, akik nem először próbáltak meg bekerülni a játékba. A szerencsés kiválasztottakra idén is sok meglepetés várt, hiszen az Éden Hotelben bármi megtörténhet.
Citromot és sót visz magával
A VIASAT3 kisfilmjéből kiderül, melyikük milyen személyes tárgyat vitt magával, és miért pont azt, így érdekes dolgok kerültek felszínre a valóságshow első tíz szereplőjéről.
A 28 éves Nikolett elmondása szerint egy, a szeme fényéről, a gyerekeként dédelgetett kiskutyájáról készült fényképpel vágott neki a kalandnak, mivel tudta, hogy kedvence nagyon fog hiányozni neki.
- Négy éve a hűséges társam, olyan, mintha a gyerekem lenne - mesélte.
A 25 éves Máté ezzel szemben két dologgal készült az utazásra: citrommal és sóval.Plüss Plútó
- Mind a kettő a helyi italnak, a tequilának a kísérője, és remélem, hogy a lányokat is sikerül ezzel megszédítenem - mondta a bulizós, székesfehérvári fiú. A szereplők között van, aki kispárnát, míg mások ékszert, órát, fürdőnadrágot vagy szexis tűsarkút vittek magukkal, de akad köztük olyan is, aki csak pozitív hozzáállással szerelkezett fel az utazás előtt.
A 19 éves, kisportolt testalkatú Krisztiánt azonban egy plüss Plútó kutya kísérte el az útra, amit még születésekor kapott szüleitől, és reményei szerint a hotelben is szerencsét hoz neki.