Bulvár hírek - Táncra perdült a boldogságtól Dundika

Táncra perdült a boldogságtól Dundika, amikor szereplésre kérték a Szombat esti láz producerei. A kismama örül, hogy elszabadulhat a baba mellől, és annak is, hogy a felkérés hátterében párja, Majka áll.
Dundika ragyogott a Szombat esti láz hétfői sajtótájékoztatóján. A modell, akinek kisfia alig múlt egyéves, boldog, hogy végre kimozdulhat otthonról. Alig várja, hogy az RTL II kamerái elé álljon.
– Épp elég időt töltöttem a babával, szóval nagyon jókor jött a felkérés! A pici már lassan tizenöt hónapos lesz, és rendkívül megértő, nem bánja, ha anya elmegy otthonról – mesélte a Borsnak Szentiványi Hajni. – Van már segítségem is, egy nagyszerű bébiszitter.
Párja, Majka sem akarta, hogy a fiatal anyuka otthon maradjon a tűzhely mellett. Mi több, ő ajánlotta be a műsorba. – Azt mondta: vigyétek! Nagyon örül, hogy elvállaltam, tudja, hogy mennyire szeretek táncolni – mondta Dundika, aki felgyorsított párkapcsolatnak nevezte a táncot. Napi öt-hat órát próbálunk, és amit mások húsz-harminc év alatt csinálnak végig, azt nekünk bele kell sűrítenünk két hónapba. Hál’ istennek, szerencsésen választottak nekem partnert a szerkesztők, szimpatikus a fiatalember – kacsintott Hajni.
Táncpartnere Mészáros Máté, aki szerint Hajni a parketten is igazi nő. – Hagyja, hogy irányítsam, vezessem, és elképesztően gyorsan tanul – dicsérte Máté a hajdani nyuszilányt.