Bulvár hírek - Ketten távoztak a X-Faktorból

Pénteken Bozsek Márk jelentette be, hogy nem szeretné folytatni az X-Faktort, vasárnap este pedig Batánovics Lilinek kellett távoznia a műsorból.
 Batánovics Lilinek és Szabó Ádámnak kellett párbajoznia vasárnap este. Szombaton még közösen énekelték Ricky Martin és Christina Aguilera Nobody Wants to Be Lonely című slágerét, ám úgy tűnik előadásuk gyengére sikeredett. Tóth Gabi és Alföldi Róbert természetesen a saját mentoráltjukat akarták benntartani, így a mentorok közül csak Alföldi Róbert szavazott arra, hogy Szabó Ádám menjen. Geszti Péternek igazán egyik párbajdal sem jött be, de végül Szabó Ádámé tetszett neki jobban. Szikora Robi is Lili nevét mondta, így neki kellett távoznia 3-1 arányban.
 Pénteken váratlan fordulat történt: Bozsek Márk olyan bejelentést tett, melyre még az eddigi X-Faktorokban sosem volt példa! Az énekes azt mondta, nem folytatja tovább a versenyt. Indoklása az volt, hogy nem érzi magát elég erősnek ahhoz, hogy ezt a versenyt végig csinálja. Márk idejét a Barátok közt is lefoglalja, így valószínűleg ez is közrejátszott távozásában. A műsor készítői az előző héten kiesett ByTheWayt hívták vissza a műsorba. További érdekes és fordulatos híreket tudhatsz meg a rövid hírek oldalain.