Bulvár hírek - Király Linda állítja: nem hízott a fotó mégis mást mutat

Újra felszaladtak a kilók Király Lindára! Az aranytorkú énekesnő még az év elején bomba formában tündökölt A Nagy Duett című műsorban, egy a Facebookra most kitett fotón viszont már első ránézésre is jól látható, hogy jóval teltebb, mint pár hónappal ezelőtt.
Nem titok, hogy Linda szinte egész életében súlyproblémával küzdött, amelyben pajzsmirigy-működési zavarai is közrejátszottak. Pedig Linda, saját bevallása szerint, naponta sportol. A kép is éppen egy táncóra előtt készült, amelyre három barátnőjével, Lolával Nagy Adrival és Nikával  jár.
A testvérem barátnője, Bea tartja a hot girly dance órát, amelyben magas sarkú cipőben táncolunk. A barátnőimmel már régebben megbeszéltük, hogy kipróbáljuk, de eddig nem mertünk elmenni rá. Amióta azonban rávettük magunkat, hetente kétszer járunk. Jól érezzük magunkat, és szuper, amikor ezzel indul a nap.
A fennmaradó napokon is járok edzeni, és azt gondolom, mindent megteszek a fittségem és az egészségem érdekében. Remekül érzem magam a bőrömben, olyannyira, hogy nem is tudom, mikor voltam ennyire boldog. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy hamarosan új szakasz kezdődik az életemben, a karrieremet illetően nagy dologra készülök. Egy új projekten dolgozom, amelyben találkozik a két világ, amely bennem él. Ehhez majd új imázzsal térek vissza – ígérte Linda, aki kérdésünkre így válaszolt: nem híztam meg.
pajzsmirigybetegségem ugyan nem szűnt meg, de a folyamatos kezelésnek köszönhetően nem rosszabbodott állapotom.