Bulvár hírek - Ellenségesen fogadták Tóth Gabit

Meg kellett küzdenie a közönség szeretetéért Tóth Gabinak. Az énekesnő szombat délután kissé megviselten állt a putnoki színpadra, ahol csak úgy záporoztak felé a megjegyzések.
Tóth Gabi szombat délután fáradtnak és megviseltnek tűnt, amikor a putnoki közönség előtt színpadra lépett. Az elmúlt napokban villantásával címlapokra kerülő énekesnőnek ráadásul komolyan meg kellett dolgoznia a közönség szeretetéért.
A mindig csinos Gabi a borús időben fekete legginsben és bőrkabátban állt a kisváros alkalmi színpadára, ahol kezdetben nem fogadták kitörő lelkesedéssel. Az X-Faktor mentora még csak az első dalba kezdett, amikor a közönségből valaki odavetette: „Ez kevés lesz!” Aztán még be sem fejezte az első számot, ami egy Lana Del Rey-sláger volt, valaki megjegyezte, hogy a lánya sokkal jobban énekel. Gabi, látva a sok fürkésző tekintetet, próbálta mosolygósabbra venni a figurát, és egy saját dalt adott elő, amit érezhetően jobban fogadtak az egybegyűltek.
Az elégedetlenkedők persze még ekkor sem fogytak el, Gabi többször a torkához nyúlt a kitartott hangok kiéneklésekor, rögtön meg is kapta a magáét: „Mindjárt elmegy a hangja!” – harsogta valaki a harmadik sorból. Ráadásul nem csak a közönség reakciójával, de a hangtechnikával is végig küzdött az énekesnő. Volt, amikor két mikrofont is kipróbált, amire valaki csak annyit mondott: „Rakd le mindkettőt, és menj haza!”
A sok rosszízű megjegyzés mellett persze örültek, hogy egy igazi híresség is ellátogatott a szlovák határhoz közeli kisvárosba, hiszen mobiltelefonját mindenki fáradhatatlanul tartotta a magasba, és akinek éppen szabad volt a keze, Gabi segítségével próbált tapsolni. Az énekesnő beszélgetett is a közönséggel, kíváncsi volt arra, ki melyik csapatért szorít a focivébén. „Én inkább mindenkinek szurkolok, csak meg ne verjetek!” – mondta a színpadról, mire többen felnevettek. Így a 30 perces hakni végére már egészen kellemessé vált a hangulat. Majd néhány autogram után Gabi sietve távozott a helyszínről. Az utóbbi időben lelkileg nehéz napokat átélt énekesnőt egy hölgy kísérte el, továbbá egy férfi várt rá a luxusterepjáróban. Munkatársunknak úgy tűnt, mintha a Chryslerben, Markó Robi ült volna, de a sötétített ablak miatt ezt nem lehetett biztosan megállapítani. Mindenesetre ez sem lenne meglepő, hiszen az egykori szerelmesek szakításuk után azt nyilatkozták: jó barátságban maradnak.