Bulvár hírek - VVSzandika sztriptízbárban dolgozik

Alekosz egykori lakótársa egy bárban pörög a rúdon, és igazán elégedett a munkájával. Egy belvárosi sztriptízbárban táncol a Való Világ negyedik szériájának egykori üdvöskéje, Szandika, írja a Bors. A celebhölgy rúd mellett táncol, vetkőzik és jó pénzért öltáncra is kapható. Szandika elmondta, először szoláriumban keresett munkát, de mivel ott szexuális szolgáltatásokat kértek volna tőle, inkább a sztriptízbárt választotta. A képzavart azzal magyarázza az agyonplasztikázott lány, hogy aki a bárba lemegy, pontosan tudja hol vannak a határok, mit várhat a táncos lányoktól.
" Ha agyilag ott vagy, jó passzban vagy és szerencséd van, akkor egészen hajnalig ellehetsz egy vendéggel és aznap jól kereshetsz. Ezen a helyen az ember nem pasizik. Ez egy munkahely, itt nem úgy nézek rájuk, mint férfiakra, hanem mint pénzre, vendégre, melóra" - meséli tovább munkahelyi tapasztalatait a még mindig egykori segítőjével, Sanyival élő Szandika. Sanyi nem a szeretőm, nem a férjem, nem a szerelmem, hanem apám helyett apám, szállásadóm és oltalmazóm, mondta el az egykori villalakó, aki azt is elárulta, nincsenek barátai, így nem kell rájuk pazarolnia a szabadidejét. Jövőjét pedig így tervezi Szandi:
Éjjel dolgozom, nappal pihennem kell. Persze, hogy én is szeretnék tanulni valamit, de nem tudom összehozni ezt az életemmel. Most elég intenzíven kezdtem el sportolni, ősszel fitnesz modell versenyre megyek, mondta el a modellkarrier miatt az alakjára is nagyon vigyázó sztiptíztáncos.