Bulvár hírek - Már a NAV-al is meggyűlik a baja L.L.Juniornak

L.L. Junior mostanában folyamatosan pénzügyeivel hívja fel magára a figyelmet, most pedig az adóhatóság végrehajtási jegyzékébe is bekerült.
L.L.Junior hol tagadta, hol elismerte százezres tartozásait, de az biztos, hogy rengeteg közmű tartozása, parkolási és gyorshajtási bírsága van, ráadásul lakását is elárverezik, miután nyolc különböző ember kért a zenész ellen végrehajtást, köztük az anyósa is. Junior elárulta, hogy miért került a NAV látóterébe és arról is mesélt, hogy hogyan oldja meg a lakáskérdést, ami még fontosabb azóta, hogy kisfia megszületett.

"Sajnos az adminisztrációs dolgokban nagyon rossz vagyok. Elfelejtettem időben beadni az adóbevallásomat. Kaptam egy pár százezres büntetést, amit természetesen befizetek. A lakhatásunk ügyében minden rendben van. Egy ismerősöm vette meg a lakást, így addig maradhatok ott a családdal, amíg csak akarok. De természetesen nem akarok visszaélni a barátságával és a jóindulatával. Hamarosan veszek egy házat, és odaköltözünk. Ezt hamarosan láthatják majd az Édes élet nézői is" - mondta Junior a Blikknek.