Bulvár hírek - Szüleihez menekült a kiborult Demcsák Zsuzsa

Zsuzsát kezdi felemészteni az a mocsok, ami napok óta zúdul rá. Olyan vádak ellen kell védekeznie, melyek ellen szinte képtelenség! Rendkívül nehéz helyzetbe hozta őt az a rendőrségi kihallgatási jegyzőkönyv, melyet állítólag a férje mondott tollba és ami egyelőre rejtélyes módon nyilvánossága került. Mint arról a Bors is beszámolt, a múlt héten került fel a Privát Kopó nevű internetes oldalra a dokumentum, melyben a férj elképesztő vádakkal illeti Zsuzsát, aki a házasságuk felbontását a koráb-biakban már kezdeményezte. Másfél éve húzódik a válóperük, emellett párhuzamosan Zsuzsa férje, K. József ellen súlyos testi sértés, rongálás és lopás miatt is vádat emelt a budapesti és a II. Kerületi Ügyészség.
A bonyolult és egyre durvább válás a jelek szerint kezdi felemészteni a műsorvezetőt, aki egyedül neveli két közös gyermeküket, akiket a lehető legtávolabb szeretne tudni a történésektől. Lapunk úgy tudja, hogy Zsuzsának a szülei vannak segítségére: lelkileg támogatják őt, és sokat vigyáznak a kicsikre.A munkahelyén a beosztása szerint egy hetet dolgozik, aztán egyet nem, és most a legjobbkor jött a pihenő, meséli Zsuzsa egyik névtelenséget kérő barátja. Bár erős nő, aki a gyerekei érdekében szinte bármit képes elviselni, most mégis látom, hogy nagyon megviselték az elmúlt napok eseményei. Nem csoda, ember legyen a talpán, aki képes jó arcot vágni ahhoz, hogy egy ország előtt állítanak róla mocskosabbnál mocskosabb dolgokat! – mondja a barát. Most az anyukájánál vannak. Zsuzsa keveset eszik és nehezen alszik. Nem magát félti, neki nincs mitől tartania. Azért a két pici gyermekért aggódik, akik nem tehetnek semmiről. Az információt, miszerint a műsortvezetőnő a szülőknél bújt el, Demcsák Zsuzsa édesanyja, Mária is megerősítette. Ezt írta lánya közösségi oldalán:  „Kedves hozzászólók! Zsuzsi most alszik, megpróbálom egy kicsit nyugtatni, pihentetni, mert nagyon nehéz napokon van túl. Mihelyt erőre kap, jelentkezik személyesen nálatok. üdv”

 Különös írás jelent meg a világhalón. A Privát Kopó nevű internetes lap állítja, a birtokába került egy jogerős ítélet, mely szerint a II. és III. Kerületi Bíróság nem látta bizonyítottnak, hogy Demcsák Zsuzsát bántalmazta a férje. Ráadásul –mint írják– az orvosi vizsgálat négy nappal a Demcsák által megjelölt állítólagos bántalmazás előtt történt. A férj a következőket vallotta a 2012. augusztus 8-án történtekről az írás szerint: „Nem bántalmaztam a feleségemet. Este fél 10 körül értem haza, a feleségem nem volt sehol. Majd felhívtak az ismerősök és kiderült, hogy a feleségem mégis elment a kerti partiba. Az ismerősök azt mondták, hogy menjek érte, mert nagyon nincs jól, önkívületi állapotban van, részeg. Ilyen ittasnak nem láttam még Zsuzsát. Nekem támadt, gyakorlatilag elmenekültem otthonról. Reggel elköltöztem, az irodámban aludtam. Néhány nap elteltével a feleségem visszasírta magát, hogy béküljünk ki” – olvasható az állítólagos vallomásában.
Megpróbáltunk utána járni az ügynek az illetékes bíróságon, ahol azt ígérték, hamarosan tájékoztatják a Borsot.