Alekosz nője beismerte: pornóval keresi a kenyerét!

"Szeretem a férfiakat és a szexet - miért ne?"
Alekosz nője beismerte: pornóval keresi a kenyerét!
Már a menyasszonykeresés ideje alatt több lányról röppent fel a gyanú, hogy nem mindig tisztességes munkából keresték meg a kenyérre valót, de most először állt valaki a nyilvánosság elé, hogy ezt felvállalja.
Alekosz az utána epekedő menyasszonyjelöltek közül viszonylag gyorsan kiejtette Brigittát, épp időben ahhoz, hogy a lány már a falakon kívül szembesüljön vele: prostitúcióval vádolják. Akkor bőszen tagadta ezeket az állításokat, az escort-szolgáltatás állítása szerint kimerült a tényleges kísérgetésben, de szexmentes munkát végzett.
A múltja persze továbbra is homályos maradt, ám az biztos, hogy a jelenében nagyon is helyt kap a szex, mégpedig hivatásos szintre emelve: a lány az Új Ásznak beismerte, hogy pornófilmekben vállal szereplést és már hónapok óta ebből él meg.
Hogy milyen művésznéven fut, azt nem árulta el, de az biztos, hogy az internetre is felkerült néhány jelenete - vallotta be. "Most is éppen Bécsben forgatok" - tette hozzá a szőke exmenyasszony. Arra is magyarázatot adott, miért csinálja. "Hedonista vagyok, szeretem a kamerát, a férfiakat és a szexet is, úgyhogy eléggé testhez álló feladat" - fogalmazott, miközben nem titkolja, hogy az anyagi oldal is igen vonzó szempont volt.
Bevallása szerint egyelőre csak szolid jeleneteket vállal, de 23 évesen arra törekszik, hogy megalapozza az életét, ezért várja a zsírosabb ajánlatokat is. Lehet, hogy erre nem is kell már sokáig várnia, mert állítólag egy közös munka is felmerült Kovival - ami persze igen érdekes helyzetet teremthet, figyelembe véve, hogy Kovi nemrég Alekosznak tett ajánlatot - persze nem szereplőként, hanem mint lehetséges rendező.
Így akár az a faramuci helyzet is előállhat, hogy maga Alekosz fogja instruálni egykori hódolóját. Még szerencse, hogy csak ilyen kapcsolat lehet köztük, mert Brigi, aki az elmúlt egy hónapban mintegy 10 filmben kapott kisebb szerepeket, kijelentette, hogy Alekosszal semmiképp nem bújna ágyba kamerák előtt. A szexkiborg ugyanis nemrég azt mondta róla, hogy "erőszakos nő", amivel belegyalogolt Brigitta lelkébe.
És hogy mit szólnak mindehhez Brigi ismerősei és rokonai? A lány a szüleinek és a közeli barátainak bevallotta, mivel foglalkozik, így őket már nem érheti meglepetésként, ha valamelyik szexoldalon a szőke leányzóba botlanak.