Elmaradtak a könnyek A Szépségkirálynő 2011-es választáson

Szunai Linda Miss World Hungary 2011
Egyik barna hajú fő Miss-győztes sem hatódott meg annyira az elnyert címtől csütörtökön éjjel, hogy sírva fakadjon, a mosoly viszont rájuk fagyott. A zsűrinek nem osztottak belőle, de legalább közelről láthatták a hosszú combokat, a közönséget pedig a világbékementes, ám annál viccesebb nyilatkozataikkal jutalmazták meg.
A legjobb bikinis csaj, Szunai Linda Miss World Hungary, vagyis A Szépségkirálynő, míg Szabó Dóra Miss Earth Hungary, Lipcsei Betta pedig Miss Universe Hungary lett csütörtökön éjjel a TV2 műsorában, így ők képviselik majd Magyarországot a vonatkozó világversenyeken. Közönségdíjat, Miss Intercontinental címet kapott a siketnéma modell, Weisz Fanni, ő Spanyolországban találkozik majd más népek kedvenceivel. Míg ez kiderült, egy emberkísérlettel is felérő két órás show-t éltünk túl a helyszínen, de legalább láttunk húsz pár hosszú lábat, szatírkodó SP-t és hallottunk vicces nyilatkozatokat.
Jövőkép fél méterre
Az egyenbájos lányok Gáspár Lacira vonultak be, és sorakoztak fel a színpadon. Bár már lehetett látni őket itt-ott, például a Miss Talent háziversenyen vagy a Miss Bikinin, nyilvánosan most először képeztek egy kupacot így húszan, ezért csak most derült ki, hogy a hosszú combú asszonyok között sokkal több volt a barna hajú, mint a szőke - úgy látszik, a zsűri a sötét hajú lányokra bukott. Nem hálálták meg: a jelöltek többsége vidáman nyargalászott a kifutón, rá se nézve az ítészekre.
Pedig a műsor producere, Hajdú Péter illusztris celebhadat szedett össze az estére: Makány Márta divattervező, Zsidró Tamás fodrászceleb, Rubint Réka fitneszceleb-nej mellett beleszólt a döntésbe Pantl Péter CKM - és Playboy-főszerkesztő, László Zsolt plasztikai sebész és a 2008-as Miss Universe Hungary, Dammak Jázmin is, aki elbűvölve figyelte magát a képernyőn. Az ezúttal is rendkívül irritáló Kasza Tiborra is számítani lehetett, Haddawayen viszont meglepődtünk, magunk sem értjük, miért, hiszen Hajdú Péter kispajtása az utóbbi időben a leglehetetlenebb műsorokban is feltűnik, ott volt a Nagy duetten is. Műsorvezetőnek Rákóczi Ferencet és Majkát kérték fel, nahát.
A zsűri névsora egyébként bizarr előrevetülése volt annak, kivel mi történhet attól függően, hogyan alakítja jövőjét: vagy modellkedik, vagy mehet bugyiban a címlapra, esetleg tetőtől talpig átszabják, meghívják ide-oda zsűrizni, celebpartikra, ahol mosolyoghat rogyásig, legrosszabb esetben pedig lehet belőle Andy Vajna csaja.
Bemutatkoztak
Világbékézésbe ezúttal senki sem bonyolódott, de így sem maradtunk hülye nyilatkozatok nélkül, miközben a bemutatkozó kisfilmeket hallgattuk. Bertók Mariannáról kiderült, ügyvédnek készült, de rájött, hogy az emberi kapcsolatok milyen fontosak, ezért az andragógiát választotta, ennek ellenére személyi edzőnek készül. Ja, és szerinte az a legjobb, ha a szépségkirálynő segítőkész.
Konkoly Ágnestől megtudtuk, hogy ő ugyanaz az ember akar maradni, ami sikerülhet is neki, tekintve, hogy nem nyert. Mihályi Marianna állatszeretete abban is megnyilvánult, hogy nem bundát, hanem gyémántot kért karácsonyra, Pótári Laura pedig abban hitt, hogy a szépség és az intellektus harmóniában lehet.
A Szépségkirálynő győztesei 2011
Siha Edina megjegyezte, ő korábban külföldön modellkedett, amit hangoztatni mostanság nagy bátorságra vall, kedvencünk azonban Vigmann Bernadett volt, aki fontosnak tartotta leszögezni, "nem vagyok több vagy szebb a többi lánynál" - és ezzel teljesen egyetértettünk, hiszen jól hallhatóan még felolvasni is nehezére esett saját bemutatkozását. Közben pedig folyt a műtej.
Gazellák Aztán a versenyzők felvonultak bikiniben, koktélruhában, végül eddig felfedezetlen állatfajok mintáival díszített estélyiben haladtak végig a kifutón - addigra már szenvedtek a hőségtől, a kiválóan bevilágított stúdióban már az első kör után is vadul legyezgették magukat rajtszámukkal, amiért meg is kapták a magukét az adásrendezőtől.
Gáspár Laci után a másik házi celeb, Király Viktor is feltűnt, előadott egy dalt, majd tudatta a közzel, hogy az amerikai lányoknak nincs tartása - no nem azért, mert laza erkölcsűek lennének, hanem mert ők képesek szakadtan, tornacipőben megjelenni, bezzeg a magyar lányok. Gondolatban mosolyogva kívántunk Királynak egy piacos nagybevásárlást tűsarkúban, ám addigra Éder SP Krisztián volt a színpadon. Az élőben autotune-olt énekes egy-két versenyzőnek az arcára fagyasztotta a mosolyt, amikor az útjukba állva ingerelte őket párzó mozdulatokkal, de csak annyira volt ijesztő, amennyire egy manóarcú szatír lehet.
Az utolsó előtti körben Weisz Fanni boldogan vette tudomásul, hogy sikerrel zárta a koktélruhás tourt, ami után kiszórták a versenyből Mészáros Vivient, Regős "Miss Sport" Lilit, az állat-és gyémántrajongó Mihályi Mariannát, az akadozó beszédű Vigmann Bernadettet, és Gróf Evelint.
Végül elhangzottak az eredmények, a közepesen pátoszos háttérzene alatt pedig meglepve tapasztaltuk, hogy a királynők nem zokognak a meghatottságtól, viszont profin vonultak végig a színen. A négy legszebb helyett azonban csak a három fő Miss pózolt együtt, pedig addigra Weisz Fanni közönségdíjas lett, Miss Intercontinental címmel.
Afterparty
A műsor vége után gyorsan összepakolták a királynőket és a celebeket, majd átszállították az Eiffel téri Mixbe, ahol mindenki vegyülhetett a szépekkel, okosakkal, gazdagokkal. A királynők felszalagozva, koronában mulattak, Weisz Fanni lerúgta a tűsarkúját, mielőtt interjút adott a Velvetnek, Demcsák Zsuzsa romantikusan összehajolt a kétslárgeres Haddawayjel a víz fölé nyúló teraszon, amelyen Horváth Éva nem sokkal korábban póz-orgiában tobzódott. Szerettünk volna tippeket kérni tőle, hogyan kell jól mutatni a fotókon, ám Fásy Ádám, Majka és Dundika, illetve más, helyi érdekű celebek elzárták előlünk a menekülési útvonalat, míg Horváth el nem tűnt teljesen. Bánatunkban mi is hazamentünk.
Weisz Fanni Miss Intercontinental 2011