Prostibotrány: lebukott Majka volt nője, Tünde

Újabb ismert magyar lányról derült ki, hogy prostituáltként dolgozott Olaszországban, ahol alkalmanként milliókat szedett össze. Tünde arról is nevezetes, hogy Majka szeretője volt.
Egy férfimagazin címlapjáról ismert lányra bukkant a Bors a jelenleg is zajló olaszországi prostituáltügy kapcsán. Ahogy beszámoltunk róla, a másodfokú bírósági tárgyalásra vár a Legszebb anyuka címmel büszkélkedő Noémi, akit első fokon társtettesként elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntette miatt egy év négy hónap letöltendő szabadságvesztésre ítéltek. A kisgyermekes anyukáról azt is megírtuk, hogy nem csak prostiként, de szervezőként is részt vett az „olaszmelóban”. Hitelt érdemlő forrásból tudjuk, hogy az említett hölgyhöz tartozó társaság többek között Tündének is szerzett munkát, akit tanúként meg is hallgattak az ügyben.
Úgy tudni, a plasztikai beavatkozáson is átesett hölgy a hatóságok előtt elismerte az üzletszerű kéjelgést és részletes tényfeltáró vallomást tett. Nem csinált titkot abból, hogy korábban pornófilmforgatásból élt, és az egyik felvétel során találkozott egy férfival, aki olaszországi prostituáltmunkát ajánlott neki. Állítólag elégedetlen volt az akkori fizetésével, ezért elfogadta. Alkalmanként tíz napig dolgozott kint, ezalatt egy- és kétmillió forint közötti összeget keresett. Ezért keményen meg kellett dolgozni: napi 4-14 vendéget fogadott. Ez azt jelenti, hogy egy húzós tíznapos kiküldetésen akár 140 kuncsaftot is boldoggá kellett tennie.
Tünde egyébként nem ismeretlen a nagyközönség számára, hiszen ő volt 2002-ben az FHM magazin címlaplánya, és Majoros Péter, azaz Majka barátnője is. Bár a vele való kapcsolatot egy ideig tagadta a rapper-műsorvezető, de később elismerte, hogy volt valami kettejük között.
A Bors azt tudakolta tőle, sejtette-e, hogy a lány prostituáltként dolgozott. Majka döbbenten hallgatta, hogy miről szeretnénk kérdezni, majd rövid hezitálás után – véleményét érezhetően visszanyelve – csak annyit mondott:
– Nem kívánom kommentálni ezt az egészet. Próbáltunk kapcsolatba lépni Tündével is, de a telefonszámán lapzártánkig nem volt elérhető.