Bulvár hírek - Tíz éve befutott énekesnő tesz próbát a TV2 The Voice show-jában

A tíz évvel ezelőtt népszerű Fekete vonat énekesnője is indul a The Voice-ban. Mohamed Fatima nagyjából tíz évvel ezelőtt volt kedvelt énekesnő itthon, zenei tévécsatornákon, klubkoncerteken. Az afrikai felmenőkkel rendelkező nő egy időre eltűnt a hazai médiából, most a  The Voice-ban próbál szerencsét.
1998-ban lett valamennyire ismert a Fekete vonat nevű formációval, majd évekig külföldön lakott. "Egy ideje nagyon hiányzik Magyarország. Inspirál, hogy egy ilyen műsorban részt vehetek. Félig afrikai, félig magyar lány vagyok, szeretném magam megmutatni, mert itt nem az számít, hogy nézek ki, hanem a hangom lesz a lényeg" - nyilatkozta az Aktív-nak.
A TV2 hangsúlyosan azzal különbözteti meg a ma induló show-t a rivális - de más estét, a szombatot uraló - X-Faktor-tól, hogy a The Voice-ban bátran indulhatnak profi és félprofi énekesek is, és mivel a szelektálás a színpadnak háttal zajlik, azaz a mesterek nem látják az előadót, itt lényegesebb a hang, mint a csinos külső. Somló Tamás nyitásképp be is szólt a riválisnak, mondván, vége a színpadi szépségversenyeknek, új korszak jön.