Bulvár hírek - Bálint Antónia nekiment Sarka Katának

Az egykori szépségkirálynő újra könyvet írna, de ezúttal hosszabban mesélne Hajdú Péter feleségéről, Sarka Katáról is, aki már nagyon a bögyében van.
Elszabadultak az indulatok, mióta megjelent Bálint Antónia könyve. A királynő meztelen című kötetben szereplők közül többen is – Bogdán Csaba, Delhusa Gjon és Hajdú Péter – kifogásolták a leírtakat, s volt, aki visszaszólt, visszavágott a volt szépségkirálynőnek.
Most már nem hagyom magam, mert az, hogy egy ország előtt rossz színben tüntetnek fel és valótlan dolgokat állítanak rólam, becsületsértő. Hajdú Péter és Sarka Kata is többször próbált lejáratni, mióta megjelent a könyvem, mások pedig azzal, hogy hírbe akartak hozni Zámbó Árpyval. Hajdú Péter azt írta – bár csak utalt a személyemre –, hogy keményen iszom. Ez hazugság, és jogtalan velem szemben, mert soha nem voltam még részeg sem, aminek a barátaim a megmondhatói. Reggeltől estig autóban ülök, kifogástalanul nevelem a kislányomat" - háborgott Toncsi, akinek Sarka Katáról is megvan a véleménye. "A következő könyvben leírom, hogy miért nem vagyunk jóban Sarka Katával. Biztos, hogy közöttünk van valamiféle rivalizálás, de ez nem Hajdú Péter miatt alakult ki. Miért is akarnék újra összejönni valakivel, akivel annak idején én szakítottam? Annak, hogy jó volt a kapcsolatunk Katával és ennek vége szakadt, komoly oka van".
Sarka Kata pedig nem érti, hogy miért kell vele foglalkozni és a napilapnak azt mondta: kívánja, hogy Antónia találjon
magának rendes munkát.