A Nagy Duett legemlékezetesebb pillanatai

Pénteken véget ért a TV2 gigaprodukciója, A Nagy Duett. A nyolchetes versenyből Caramel és Trokán Nóra párosa került ki győztesen. Az élő adások azonban hétről hétre emlékezetes perceket nyújtottak a nézőknek, most abból szedtünk össze egy csokorra valót nektek. Sőt, a linkekre kattintva vissza is nézhetitek a mókás képeket..  http://www.nagy-duett.blogspot.com/

Alekosz és Tünde

Alekosz titokzatos barátnőjéről számos alkalommal hallottunk már. Tünde azonban kissé olyan, mint Colombo felügyelő felesége volt - rengeteget hallottunk róla, de soha nem láttuk.
Mivel a görög hőst még nem tudjuk kifaggatni erről az ügyről, így édesanyjához fordultunk segítségért.
Vája elmondta, Alekosz már jó ideje nincs Tündével, még a VV előtt szakítottak, de nem a műsor miatt. Az eset egy éve történt. Azóta Tünde csak ritkán beszél Alekosz szüleivel, így azt sem tudják, milyen érzéseket táplál jelenleg a villalakó iránt.

Még Alekosz sem tudja, hol van Veronika

Elérhetetlen: Elnyelte a föld Alekosz újdonsült menyasszonyát?
A nagy párválasztó show végeztével mindenki nagy meglepetésére Alekosz és Veronika külön töltötte az éjszakát, és a görög hősszerelmes azóta sem tud semmit a lányról.
Vasárnap éjjel Veronikával madarat lehetett volna fogatni, amikor Alekosz az ő nevét mondta ki a végső pillanatban, ám álmai csakhamar összeomlottak: nem volt elég, hogy a görög hősszerelmes már az éjszakai buliba sem akarta magával vinni a lányt, hanem másnap közölte vele: a ValóVilág fődíjaként járó maldív-szigeteki utazásra exbarátnőjét viszi magával.
Ha ez még nem lett volna elég, azt is elmondta Veronikának, mert az őszinteség a legfontosabb, hogy valójában még ma is Tündébe szerelmes. A következő meglepetés viszont őt érte, amikor ma reggel az RTL Klub stúdiójában kellett volna közösen nyilatkozniuk.
Veronika nemhogy a korábban megbeszélt találkozóhelyre nem ment oda, de sem a telefont nem vette fel, sem a küldött sms-ekre nem válaszolt azóta sem, sőt, maguk a szerkesztők sem érték el a ""virslis" lányt. "Kicsit aggódom érte" - jegyezte meg Alekosz, de ezzel a lendülettel már tovább is lépett a Veronika-kérdésen és inkább a két műsorvezető kíváncsi kérdései közepette sütkérezett a népszerűségben.
Közben viszont az is kiderült, hogy hiába szédített mindenkit olyan nagyszerűen az állítólagos csajozási szakértelmével, olyannyira, hogy a valóságshow közben egy cég jelentkezett is, hogy udvarlási tanácsadást indítanának Alekosszal az élen - a rideg valóság ezzel szemben az, hogy "70-80 lányt kellett megállítanom, mire kikerült közülük az az egy, aki beült velem egy teára".
Ennek okát pedig kissé sajátosan fogalmazta meg: szerinte azért nem volt eredményes a kísérleteinek a zöme, mert "a lányokat arra nevelik, hogy ne álljanak szóba idegenekkel". A jelek szerint viszont momentán az sem akar vele szóba állni, aki ismeri, méghozzá elég jól.

Hogy lesz ebből nősülés?

Alekosz és választottja külön töltötte az éjszakát

 A Fókusz beszámolója szerint a társkereső műsor fináléja után Alekosz hazaküldte virslis Veronikát, és Olivér társaságában elment a stáb bulijára. A győztes arajelöltnek nem volt annyira kellemes a vasárnap este, ruhája testápolós, majd vizes lett, a műsor után pedig leendő anyósa intézett hozzá nem túl kedves szavakat. Vája asszony többek között azon viccelődött, hogy majd kapát ad a lány kezébe, és akkor biztosan megszereti. Alekosz anyja egyébként kicsit csalódott, hiszen ő azt szerette volna, ha kicsi fiacskája Olgát választja.

Nyálas és undorító, de Peller Mariann kimondta!

Peller Mariann és Bereczki Zoltán
Véget ért péntek este a TV2 A Nagy Duett című show-műsora, melyben amatőr és énekes sztárok csillanthatták meg hangjukat hétről hétre. Trokán Nóra és Caramel távozhatott győztesként, de mit szólt ehhez Peller Mariann és Bereczki Zoltán?
"Amit az arcunk tükrözött, az igaz volt és őszinte: Zoli valóban egy fokkal csalódottabb volt. Nekem az számított, hogy csak hadd énekeljem végig a harmadik dalt is, hiszen tudtam, hogy nem nagyon lesznek óriás koncertjeim a jövőben és ez az utolsó igazi nagy színpadi fellépésem ekkora közönség előtt. Az utolsó mondatunk, amit váltottunk az eredményhirdetés előtt az volt, hogy megkérdeztem Zolit: fel vagy készülve mindenre? S azt mondta, igen" - mesélte Peller Mariann, aki megszorította duettpartnere kezét, úgy várták az eredményhirdetést.   http://www.nagy-duett.blogspot.com/

Veronikát választotta Alekosz

"Majd kiugrik a szívem a helyéről"- mondta Veronika, amikor Alekosz átadta neki az utolsó kulcsot. A villa egykori okostojásán elmondása szerint eleinte a döntésképtelenség uralkodott el, végül a mindig vicces Veronikát választotta.
Alekosz és Veronika
 "Amikor Veronikával vagyok, újra 16 évesnek érzem magam. Ő a humor megtestesítője. Sajnálom Olgát, de tudom, hogy jól döntöttem" - mondta Alekosz, aki búcsúzásként egy dallal kedveskedett Olgának, ezután pedig szerelmes csókot váltott menyasszonyával, Veronikával.

Alekosz: Nem akartam prostit

Örül, hogy megszabadult a szexmunkásoktól.
„Bármelyik lányt választom a végén, szeretném hosszasan tanulmányozni" – dőlt hátra luxuslakóbusza foteljében Alekosz, választ adva arra, hogy futó kalandra, vagy inkább tartalmas kapcsolatra vágyik "menyasszonyával". A szexkiborg tudja jól, hogy a nézők több akciót vártak volna tőle, hiszen a villában mindenkit el akart csábítani, de – minek szépítsük – megrémisztette a bőség zavara.
A Nagy Alekosz

Jön a ValóVilág 5.!

A nagy sikerre való tekintettel tegnap este óta vállalkozó kedvű fiatalokat keres az RTL Klub, a csatorna ugyanis elindítja a ValóVilág ötödik szériáját. Alekosz (32), Olivér (32), Béci (26) vagy éppen Éva (28) nevét egy pillanat alatt megismerte az ország. Fél éven keresztül élvezhették a luxusbörtön mindennapjait, miközben minden lépésüket kamera figyelte. És a villa kapuja újra kinyílik. – A nagy sikerre való tekintettel döntött úgy a csatorna, hogy ismét castingot hirdet, és elindítja a ValóVilág ötödik szériáját – mondta a Blikknek Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtószóvivője.
ValóVilág: http://valo--vilag.blogspot.com/

Veronika lett Alekosz menyasszonya

Alekosz a műsor promójában a hotdogost kereső Veronikát választotta menyasszonyául. Olga, akit a műsor közepén Alekosz elküldött, majd visszahívta, hoppon maradt. Veronika Alekosz mellett megnyert egy kerti bútort is.
Veronika
Az RTL Klub trash-reality forgatókönyve szerint Alekosz Veronikát, a plázacicának kinéző arajelöltet választotta menyasszonyának, akivel együtt engedték el a boldogság narancssárga madarát. Alekoszért, a ValóVilág4 nyerteséért két nő küzdött, az orosz, Lego-frizurás Olga és Veronika várt Alekosz döntésére. Alekosz és újdonsült menyasszonya június 6-án utazik el nászútra egy görög szigetre – tudta meg a Velvet Dobsi Adrienntől, az Alekosz menyasszonyt keres sajtósától.
“A múltban nem voltam túl sikeres a nők körében. A ValóVilág megváltoztatta ezt, reményeim szerint. Ahogy elhozta a ti érdeklődéseteket is az irányomba, ennek nagyon örülök. Sok minden történt, nem csak ketten voltatok. Barbara, csalódást okoztam neki, tudom, de azt is tudom, hogy jól döntöttem. Anita nem bírta a bezártságot {...} Magdi, akiben sohasem tudtam bízni, olyan is volt, aki bennem nem bízott. Andrea, a kis pajkos póni, nem igazán értettük egymást, nem szerettem volna, ha ez hosszú távon elhatalmasodik., hát elküldtem. Viszont ti ketten, Olga és Veronika, ti maradtatok. Tűz és víz, a két véglet. Tökéletesen testesítitek meg az én két legfőbb pólusomat” – mondta a Valóvilág 4 nyertese, Alekosz az arajelölteknek, majd kimondta menyasszonya, Veronika nevét. A nézők többsége és Vája asszony, Alekosz anyja azonban Olgát szerették volna Alekosz párjának.

Alekosz elküldte Olgát, majd visszahívta

A magyart orosz akcentussal beszélő Olgát Alekosz a műsor közepén elküldte, majd a fináléban felhívta, mert sokat gondolt rá. Ezt egyébként a pisiszexes arajelölt, Barbara, megálmodta. Olga bár együtt töltött egy éjszakát Alekosszal, az ég egyadta világon semmi nem történt, Olgával még csak nem is csókolózott Alekosz. Az együtt töltött éjszakán a kicsit kényszeres Alekosz kiborult az ágyukat ellepő rózsaszirmoktól, Olga pedig Alekosztól. Ennek ellenére Olga azt mondta a döntőben, szerinte gond nélkül tudnának egymáshoz alkalmazkodni Alekosszal. A plázacicának, Veronikának nem volt gondja a göröggel a közös éjszakán.

Veronikának fülcsontig nyalt Alekosz

Alekosz és Veronika két éjszakát is együtt töltöttek, az első éjjel a görög hosszú percekig nyalta a lány fülét, aki ettől orgazmus közeli állapotba került, és visítozott. A második éjszakán több mindent történt, azonban, hogy pontosan mi zajlott a takaró alatt, volt-e szex vagy sem, azóta sem tudni pontosan. "Nagyon izgultam, amikor együtt aludtam Alekosszal, de akkor éreztem magam a legjobban. Az első nagyon jó volt, a második annál is jobb, Alekosz tökéletes férfi" – mondta Veronika a póthajat kapott Lilunak, és a műsor ideje alatt elemében lévő Sebestyén Balázsnak a párkereső műsor döntőjében.

A boldog pár kerti bútort, jacuzzit, etikett tanfolyamot, nászutat és pálinkát is nyert egymás társasága mellett. Hogy számíthatunk-e arra, hogy megtudjuk, mi lett a nagy szerelemből, és hogy beköltözik-e Alekosz arája a ValóVilág4-ben nyert álomlakásba, egyelőre nem tudni. Alekoszt közel kétszáz napon keresztül, minden nap láthattuk a tévében– ez talán az eddigi legtöbb idő, amit egy valóságshow játékosa kapott.

Alekosz ma választ menyasszonyt

Ma este kiderül, hogy Olgát vagy Veronikát választja-e Alekosz és valóban lesz-e eljegyzés. Tegnap este a görög hős még bizonytalan volt, legalábbis Balázs kérdésére ezt válaszolta. Ráadásul nagy zavarában hatalmasat hibázott, ugyanis a randin Veronikát Olgának szólította, amin a lány persze megsértődött.
Alekosz maga is tisztában van azzal, hogy a két versenyben lévő lány nagyon különbözik egymástól. Azt mondja, ha lehetne, szívesen összegyúrná őket. Azt sem titkolta, azt a hölgyet választja majd, aki jobban képes az átalakulásra, hogy közelítsen az okostojás számára tökéletesnek vélt menyasszony felé.
Alekosz feleséget választ.
Mint láthattuk, az orosz szépség eddig még csak csókot sem váltott Alekosszal, Veronika talán már a szexen is túl van vele, bár erre a kérdésre nem voltak hajlandóak válaszolni az érintettek. Olvasóink korábban arra szavaztak, hogy a VV-nyerteshez leginkább Olga illik és pénteken este egy alkalmi jóslat is ezt mutatta.
Alekosz feleségjelöltjei Olga és Veronika
Mindenesetre biztosan izgalmas lesz a mai este, amikor is tényleg kiderül végre, ki lesz Alekosz párja és talán társa egy egész életen át.

Alekosz: nem érzem magam bezárva

A Való Világ 4 győztese állítólag segélykérő hívást intézett a rendőrséghez a napokban, mondván fogva tartják az RTL Klub székházában, és nem engedik szabadon. A helyszínre érkező járőrök nem találtak semmit, így nem indult eljárás. Alekosz a Velvetnek tagadta, hogy ő hívta ki a rendőröket.
Alekosz A Való Világ 4 győztese
"Nem hívtam a rendőrséget, valóban kijöttek, de mindent rendben találtak, tisztázódott az ügy" – nyilatkozta a Velvetnek Alekosz arra a hírre reagálva, mely szerint a napokban felhívta a budafoki rendőrkapitányságot, és azt állította, fogva tartják az RTL Klub székházában.

Nem érzi magát bezárva

"Nem érzem magam bezárva, kivételezett helyzetben vagyok, ilyen kaland nem sok embernek adatik meg, természetesen jó lesz majd fél év után a saját ágyamban aludni és a családommal lenni" – tette hozzá Alekosz, aki párkereső műsora miatt jelenleg is a Villa mellett él egy luxusbuszban.
Az egyik alekoszos blog írója úgy tudja, Alekosz egy biztonsági őrtől kérte el a telefont, amivel a rendőrséget értesítette. A poszt szerzője azt is tudni véli, hogy Alekosz részeg volt, amikor a rendőrséget hívta. A Velvetnek Dobsi Adrienn elmondta, a görögnek nem volt szüksége más telefonjára, nála van a sajátja, amit bármikor használhat.
Alekosz " mindig minden körülmények között "

Alekosz internetezhet, telefonálhat kedvére, de nem mehet ki

"Alekosz vállalta a szerződésben, hogy a produkció biztonsága érdekében nem hagyja el privát célból a forgatási helyszínt. Telefonálhat, internetezhet, ez már nem olyan szigorú rendszer, mint amilyen a Való Világ 4-ben volt. A randik idejére hagyhatja el csak a Villa területét, azonban meglátogathatja őt a családja. Eddig kétszer volt nála az anyja” – nyilatkozta Dobsi Adrienn, az RTL Klub sajtósa.

Nem indult eljárás

A rendőrség megerősítette, hogy az ügyben nem indítottak eljárást. "Tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányságán kényszerítés bűncselekményében és személyi szabadság megsértésében az Ön által említett időpontban eljárás nem indult" – nyilatkozta a BRFK Kommunikációs Osztálya a Velvet megkeresésére.
Az eseményeket vizsgálva egész biztos, hogy valaki kihívta a rendőrséget, de hogy ki, arra a Velvet nem kapott választ. A járőrök kimentek a Villához, és ott találták Alekoszt, hogy részegen vagy sem, arról szintén nem nyilatkozott sem a rendőrség, sem a csatorna.

Megtörtént! Alekosz egy ország előtt szexelt

Alekosz végre szexelt? Megtört a jég: több mint fél éves bezártság után egy nő végre Alekoszé lett. Veronika szó szerint mindent bevetett, hogy a görög hős őt válassza menyasszonyának, az Új információi szerint pedig megtörtént az első együttlét is. Igaz, szemérmesen, az események nagyrészt a paplan alatt zajlottak.
Alekosz Veronika randevú.
Beette magát a féltékenység a villába, ami szinte elkerülhetetlen volt, hiszen két főre apadt a görög háreme. Veronikában jogosan mocoroghatott a zöld szemű szörny, hiszen Alekosz elhamarkodott döntésre hivatkozva visszahívta Olgát arakereső műsorába. A tizenkilenc éves lány azonban lehetőséget kapott arra, hogy bizonyíthasson, és magához láncolhassa a hódítót.
Egy rövid arborétumi kitekintés után Alekosz a fellegekbe repítette választottját. Szó szerint, hiszen a pár műrepülésen vehetett részt. Veronika a felhők felett egy picit meg is nyugodhatott, hiszen szerelme az égre írta ki, hogy szereti őt (amennyiben lehet hinni a feliratnak).
Az este egy kaszinóban elköltött vacsorával zárult, amit a randevú legizgalmasabb része követett: a lány úgy döntött, elég volt az önmegtartóztatásból, itt a lét a tét, és beadta a derekát Alekosznak. A késő esti adásból kiderült, hogy végre megesett köztük a szex, de leginkább a takaró alatt.

Alekosz és Veronika szexeltek Szex + 18

Döbbent csendben néztük - Undorító véget ért az Éden Hotel

Korábban is hangoztatták már, csütörtök este azonban végérvényesen kiderült: az Éden Hotel az a hely, ahol bármi megtörténhet. A döntőben kiderült, hogy a 25 millió forintos fődíjon három személy osztozhat, a kapzsiság és a meglepetés azonban a hogyanokban és miértekben rejlik.

Csütörtök este, a Viasat3 adásával egy időben rendezték az Éden Hotel Zárópartit, ahol a televíziónézőkkel együtt nézhették végig a rajongók a több hónapos valóságshow utolsó felvonását, az egyik fővárosi szórakozóhely jóvoltából. A helyszínen természetesen a műsor házigazdája, Horváth Éva és a show főszereplői is egytől egyig megjelentek, arról azonban, hogy a négy jelölt közül végül ki nyerte a kolumbiai játék 25 millió forintos fődíját, senki sem beszélt.
A döntőbe két pár, Alíz és Kristóf, valamint Linda és Robi jutott be, a játék pedig eredetileg úgy szólt, hogy a két pár közül az egyik megnyeri a 25 millió forintot, azon pedig osztozhatnak a felek testvériesen. A döntősök sorsa a korábban már kiesett játékosoktól függött, akik a döntő idejére visszatértek a játékba, hogy egyesével eldöntsék, kinek adnák a két pár közül a szépen csengő nyereményt. A verseny egyszerű volt: az a pár nyer, akire több egykori szereplő szavaz.
Ádám, Dani, Attila és Niki kivétel nélkül az Alíz-Kristóf páros mögé álltak, míg Linda és Robi győzelmére egyedül az előző adások egyikében önmagát kiejtő Szandra voksolt. A legnagyobb kérdés a 24 éves személyi titkár, Attila döntése volt, akit Linda még másfél millió forint felajánlásával is megpróbált maga mögé csábítani, eredménytelenül. Attila ugyanis kijelentette: a Kristóf iránt érzett barátsága nem megvehető pénzen, ráadásul ő a 25 millió forint reményében jelentkezett a játékba, amihez képest a 1,5 millió csupán aprópénz.
A játék látszólag itt el is dőlt, az egykori játékosok segítségével Alíz és Kristóf nyerte meg a játék 25 millió forintos fődíját. Itt azonban még nem ért véget a döntő, hiszen mint tudjuk, az Éden Hotel az a hely, ahol bármi megtörténhet. És valóban!

A két fiatalnak egy tíz lépésből álló hűségpróbán kellett bizonyítania, hogy megérdemlik a játék fődíját, ehhez azonban kőkemény becsületre, hűségre, bizalomra és emberségre volt szükség. A feladat ugyanis az volt, hogy Alíznak és Kristófnak külön-külön, egymással szemben állva fel kellett emelniük egy-egy úgynevezett hűséggömböt, ami a játék során az egymás iránti hűséget jelképezi, egészen addig, amíg a játékos a kezében tartja azt.
A csinos műsorvezető ekkor letett a két játékos közé helyezett asztalra 2,5 millió forintot, és azt mondta: aki előbb leejti a gömböt, megnyeri az asztalon lévő összeget, míg a másik üres kézzel tér haza. A döntésre a játékosoknak fél perc áll rendelkezésükre, utána újabb 2,5 millió forinttal emelkedik a tét, tíz lépésben, egészen 25 millióig, amíg valaki le nem dobja a gömböt, vagy az összes pénz az asztalra nem kerül, a két játékos örök hűségét bizonyítva ezzel.
Sem Alíz, sem Kristóf nem engedte el a gömböt, az asztalra így újabb 2,5 millió forint került. Ismét semmi, a tét 7,5 millióra, később kereken 10 millió forintra nőtt. A játékosok határozottan fogták a gömböket, Horváth Éva pedig ekkor kirakta az asztalra a következő csomagot, amivel elérkeztünk a főnyeremény feléhez, 12,5 millió forinthoz. A másodpercek lassan peregtek, a szórakozóhelyen mindenki feszülten figyelt, már csak 5 másodperc volt hátra az újabb csomagig. 4... 3... 2... és Kristóf földhöz vágta a gömböt.
Alíz arcán egyszerre tükröződött a világ fájdalma és csalódottsága, míg Kristóf arcán a bánat, a szégyen és a győzelem jelei váltakoztak felváltva. A közönség néma csendben, döbbenten figyelt. A 25 éves labdarúgó-edző nem hitt a hűségben, bezsebelte a 12,5 millió forintot, a 22 éves szépséget pedig, kinek korábban heteken át papolt az örök hűségről, egy mozdulattal cserbenhagyta és megalázta.
A közönség sorait erősen megosztotta a fiatal fiú döntése, sokan Alíz könnyeiben és fájdalmában osztoztak. A döbbent csend előbb átment halk suttogásba, majd a képernyőn megjelent Kristóf arca és az őszinte vallomás: "Lehet, hogy csak egy villámcsapás volt, de úgy éreztem abban a pillanatban, hogy ezt kell tennem" - mondta a kamerába a végső győztes. "Hetek és hónapok óta erre a pillanatra várok, hogy megnyerjem a fődíjat. Tovább akarok lépni. Féltem, hogy Alíz hamarabb elejti a gömböt, ezt pedig nem kockáztathattam meg. Nem a kapzsiság hajtott, egyszerűen úgy éreztem, ezt kell tennem" - mondta a 25 éves fiú, aki 12,5 millió forinttal lett gazdagabb.

Horváth Éva azonban ekkor újabb tanúbizonyságát mutatta annak, hogy ez az a hely, ahol bármi megtörténhet, hiszen a 25 millió forintos főnyeremény fennmaradó részét, vagyis a másik 12,5 millió forintot a vesztes páros, Linda és Robi kapta. Az Éden Hotel nagy vesztese így a 22 éves animátor, Alíz lett, aki hűséggel és tiszta lelkiismerettel, mégis üres zsebbel térhetett haza.
"Az egyik szemem sír, a másik nevet. Tisztán látom azt, hogy milyen ember vagyok, és hogy milyen akarok lenni. Ez pedig mindennél többet jelent" - mondta Alíz, amivel egyértelműen megnyerte az erkölcsi párbajt, még akkor is, ha néhány millió forintot elvesztett a játékban.
Éden Hotel: http://www.eden--hotel.blogspot.com/

Nagy Duett: óriási meglepetés született a célegyenesben


Caramel és Trokán Nóra A Nagy Duett 2011 győztese
 Péntek este a döntőben már a Bereczki-Peller páros készült ünnepelni, de nem kis meglepetésre Molnár Ferenc Caramel és Trokán Nóra nyerte a Nagy Duett nyolc hetes versenyét.
Falusi Mariann és Árpa Attila múlt heti kiesése után három páros mérkőzött: Molnár Ferenc Caramel és Trokán Nóra, Bereczki Zoltán és Peller Mariann, valamint SP és Iszak Eszter.
Az első körben, amelyben a zsüri pontozott és a közönség is szavazhatott SMS-ben, éppen az a páros esett ki, amelynek továbbjutására lehetett tippelni, egyszerűen azért, mert az "SMS-nemzedékek" korosztályának kedvencei. A legfiatalabbak azonban, úgy látszik, elaludtak, így SP és Iszak Eszter a harmadik helyen végzett, és a Bereczki-Peller és a Caramel-Trokán párosok maradtak talpon.
Mindketten bemutatták a Nagy Duett sorozatában előadott dalaik közül azt, amelyet a közönség a legjobbnak tartott - Bereczkiék a Survivort, Caramelék a Joyful joyful című gospeles Örömóda-feldolgozást.
Ebebn a fordulóban a zsürinek már nem volt döntő szerepe, a közönség szavazatai biztosíthatták a győzelmet a kedvenceknek.
Liptai Claudia és Majka, a két műsorvezető többször megmutatta a szorosan alakuló szavazási eredményeket, eleinte név nélkül, majd a vége felé a neveket is megmutatták. Ekkor egyértelművé vált, hogy a végig magabiztosan menetelő Bereczki-Peller páros vezet, akik a döntőben is profi teljesítményt nyújtottak, minden esélyük megvolt a győzelemre.
Óriási meglepetés volt ezek után, hogy a szavazás lezárásáig megfodult az eredmény: a Nagy Duett győztese Molnár Frenc Caramel és Trokán Nóra lett. Caramel és Trokán Nóra az egész versenyben, és a döntőben is szintén nagyszerű teljesítményt nyújtott. A zsüri tagjai megjegyezték ugyan, hogy a végén előadott extra daluknál sokkal jobb volt a döntőre betanult daluk, de ez nem rajtuk múlott, mert a közönség választotta ki az addigi összes produkciójuk közül.
Till Attila az egész show-t értékelte az ünneplés perceiben: a tapasztalt műsorvezető a közönséget, és a heteken át keményen dolgozó, és rengeteget tanuló párokat tekinti a több hetes show nagy nyertesének.
A Nagy Duett: http://www.nagy-duett.blogspot.com/

Gregor Bernadett: "Vissza kellett mennem a férjemhez"

Ki tudja még követni, hogy Gregor Berni érzései mikor az "igaziak"? Lehet ezt még egyáltalán komolyan venni? Arra számíthatunk, hogy az asszony egy félév múlva újra más oldalán bukkan fel?
Nincs egy éve, hogy Bernadett világgá kiáltotta: annyira boldogok a férjével, hogy bármikor jöhet a harmadik gyerek, ők nem védekeznek. Aztán a színésznő hat hónappal ezelőtt mégis Magyar Attila oldalán kötött ki. Mígnem néhány hete jött az újabb hír: Attila elhagyta Bernit egy szőke kolléganője miatt, Gregor pedig visszament sámán férjéhez...
"Az utóbbi hónapokban egyre inkább úgy éreztem magam, mint egy gyerekeit egyedül nevelő anya. A sajtó kíváncsiskodása sem tett jót a kapcsolatunknak, s így lassan a szerelemben is egyedül maradtam. Aztán ahogy teltek a hetek, és hónapok, rájöttem, hogy hiányzik az igazi családom, amit István és a kisfiunk testesít meg számomra. Egyszerűen úgy éreztem, vissza kell mennem a férjemhez."

De mit mond a férj? Miért a különös szavak: "próbálom nem Bernit kárhoztatni, de ez nem könnyű!?"

Éden Kristóf sírköves pizzafutárból lett miliomos

Bárdi Kristóf, az Éden hotel győztese semmit sem bánt meg a műsorban történtekből, mert végig magát adta, így nem szégyelli a viselkedését. Volt sírköves és kajafutár, most éppen fociedző, és a jövőjét is ezen a pályán képzeli el. Nem akar celeb lenni, nem akar a médiában elhelyezkedni, a játékba a pénzért ment, nem a hírnévért.
Éden Hotel Viasat3 2011 győztese Kristóf

http://www.eden--hotel.blogspot.com/

Veronikával buliztak az egykori villalakók

BUDAPEST - Miközben Alekosz éppen Olgával vitázott, a villában hirtelen egy hatalmas buli kerekedett, a magányosan szomorkodó Veronikát (25) ugyanis az egykori villalakók látogatták meg.
Olivér (32), Gombi (27), Jerzy (22), Ildikó (28) és Anikó (22) vállalkozott arra, hogy felvidítják egy kicsit Veronikát, amíg Alek a másik menyasszonyjelölttel foglalkozik.
A buli annyira jól sikerült, mint a ValóVilág korábbi italozásai, a fiúk ugyanis úgy döntöttek, belebújnak a csajok bőrébe, és mindent felpróbáltak, ami hozzátartozik egy nő mindennapjaihoz.
Jerzy vállalkozott arra, hogy kipróbálja, milyen is lehet keblekkel élni, ezért egy melltartóba két hatalmas lufit tömött bele. Olivér ennél egy kicsit tovább ment, ő egy klasszikus bugyiba próbálta belegyömöszölni, amije van, de hamar rájött, hogy nem fog menni. A sminkelésben viszont már nem volt hiba, Olivér csajokat meghazudtoló módon használta az ecsetet. Miközben tehát Olga a lakókocsiban duzzogott, vetélytársa egy hatalmasat bulizott.

Feszültség az Éden Hotel -ben

SANTA MARTA–BUDAPEST - Buli nélkül, feszülten töltötték az Éden Hotel lakói az utolsó éjszakát Kolumbiában. Csütörtök este ugyanis eldől, hogy ki nyeri meg a játékot, és ezzel együtt az akár 25 millió forintot. A Viasat3 stratégiai reality show-jának legnagyobb túlélője, Dani szerdánegy újabb fordulatnak köszönhetően búcsúzott, így Linda Robival, Aliz pedig Kristóffal száll versenybe a főnyereményéért.
Éden Hotel Viasat3 2011 döntösei
Kristóf különösen feszült volt az utolsó éjszaka, már korán lefeküdt, hogy tiszta fejjel tudjon gondolkodni a nagy napon.
– Most akkora rajtam a nyomás, hogy  nem  is  tudom,  életemben éreztem-e már ilyet. Meg kell nyernem ezt a játékot – mondta az utolsó előtti napon. De hasonlóan érez Linda is, a lány szinte tragédiaként élné meg, ha csak másodikok lennének Robival.

Barbarát küldte haza Alekosz

Budapest - Próbálta tartani magát, de teljesen összeomlott Barbara (25). Alekosz (32) szerda esti döntése után ugyanis, Magdi (25) mellett neki kellett távoznia a villából, amire egyáltalán nem volt felkészülve a fiatal lány.
Barbara most becsapva érzi magát, keresi a hibát Alekoszban, fájdalmát dühvel próbálja leplezni.

– Egyszerűen nem értem, miért tette ezt velem. Elvitt a családjához, fél év után velem osztotta meg azt az örömöt először, hogy hazamehet az otthonába, és mindezek után hirtelen hazaküld. Hatalmasat csalódtam benne, úgy érzem, becsapott, elhitette velem, hogy nagy esélyem van elnyerni a szívét – mondta könnyeivel küszködve Barbara, aki úgy érzi, többször is bebizonyította, bármire képes lenne Alekoszért.
– A kedvéért beleültem abba a katapultba, pedig halálfélelmem volt az egésztől. A kedvenc kutyusomat dobtam bele a tűzbe, de ennél sokkal többet is megtettem volna érte, ha akarja. Lehet, hogy ez volt a baj. De én ilyen vagyok, ha szeretek valakit, képtelen vagyok taktikázni, képtelen vagyok azon gondolkozni, hogyan titkoljam el az érzéseimet.
A szerelmi csalódás után a hab a tortán Olga érkezése volt. Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, Alekosz úgy döntött, az orosz menyasszonyjelölt mégis esélyes lehet a szívére, ezért megkérte, vegyen részt a fináléban, és költözzön vissza Veronika mellé a villába.
– Sokkolt, amikor megláttam Olgát! Nem akartam elhinni, hogy Alekosz valóban ezt teszi. Az a lány gonosz és nagyképű, igaz, erre én is csak az utolsó napokban jöttem rá – magyarázta a Blikknek Barbara, aki jelenleg úgy érzi, soha nem fogja túlélni ezt a csalódást.
– Magam sem gondoltam, hogy ennyire beleszeretek, de ez valóban szerelem, nem holmi rajongás, mint ahogy a többiek hiszik. Szerettem volna magammal hozni a nadrágját, hogy legyen valami, ami rá emlékeztet, de sajnos nem lehetett. Egyelőre nem hiszem, hogy én ezt valamikor is kiheverem, talán kicsit könnyebb lenne, ha nem látnám, de azt hiszem, ez kivitelezhetetlen, hiszen ott van a tévében, és ott lesz az újságok címlapján. Egyelőre csak bízni tudok abban, hogy ez a fájdalom majd egyszer elmúlik.

A pisiszexes Barbarát nem dobta ki Alekosz a múltja miatt

Alekosz szembesítette Barbarát a múltjával, aki sírt-rítt, de bevallott mindent. Állítása szerint ő úgy tudta, Alekosz tisztában volt a prostituált múltjával. Barbara elmondta, azért lett kurva, mert elege lett abból, hogy mindig mindenki kihasználja, még a munkahelyén is, ezért úgy gondolta, hogy akkor miért ne kereshetne pénzt ezzel. Alekosz végül adott még egy esélyt a 25 éves nőnek és randira vitte, majd bemutatta a családjának.
Barbara Alekosz feleségjelöltje
A barna hajú, nem épp babaarcú nőt szembesítette Alekosz a múltjával: egy újsággal a kezében behívta a riportszobába és megkérdezte, mi is  ez az egész prostituált ügy. Érdekes, hogy egyikük sem nevezte nevén mindazt, amit kellett volna. Még Lilu sem, aki egyébként megköszönte a nézőknek az információt Barbara múltjáról.

Rövid időszak volt, másfél hónapig tartott

“Volt egy nagyon rövid időszakom, másfél hónapig tartott. De ennek több mint egy éve vége” – mondta Alekosznak sírva Barbara. Alekosz megkérdezte, hogy a hazugságvizsgálaton volt-e erről szó és ha igen, letagadta-e mindezt. Barbara elmondása szerint ő úgy tudta, Alekosz tudott a múltjáról, mert ő ezt sosem tagadta le. Ezzel szemben amikor Alekosz megkérdezte a lányoktól pár adással ezelőtt, van-e valami, amiről tudnia kellene, Barbara kussolt minderről.
A kérdésre, hogy miért csinálta, azaz miért volt escortos, Barbara azt válaszolta, azért, mert mindig kihasználták a férfiak, a munkahelyén is csak kihasználták, két hétig dolgozott egyfolytában 16 órán át, és úgy érezte, akkor már miért ne keressen abból, hogy mindig csak kihasználják. Barbara bele sem gondolt abba, hogy a kurválkodás az egyik legnagyobb foka annak, ha egy nőt kihasználnak. Barbara később elmondta a másik két arajelöltnek is, mi van a múltjában, ettől Veronika kiborult, és kicsit kiabált is.
Alekosz randira vitte, majd bemutatta a családjának Barbarát
Bár nem tudni, pontosan, mit tud Alekosz, a teljes igazságot, hogy egyik arajelöltje biszexnek hirdette magát, gumi nélküli szopást, kötözést, gruppenszexet és  pisiszexet is vállalt pénzért, vagy csak azt, hogy kurva volt, nem tudni. Mindenesetre a lelepleződés után randira vitte Barbarát, még egy esélyt adva a hót szerelmes nőnek, majd hazavitte Érdre és bemutatta a családjának.
Alekosz korábban már kirakta Beatrixet a műsorból, mert az prostituáltként dolgozott, bár Beatrix tagadta, hogy kurva lett volna. Barbarától egyelőre nem vált meg annak múltja miatt.

ANDREÁTÓL BÚCSÚZOTT ALEKOSZ

Alekosz szerelmes meséje Andrea számára véget ért…
Tegnap Barbara és Magdi kapott lehetőséget, hogy közelebb férkőzzenek Alekosz szívéhez, ők pedig igyekeztek maximálisan kihasználni a rendelkezésükre álló időt. A randevú végén Alekosz úgy döntött, Magdi társaságában szeretné folytatni az éjszakát. Ez persze nem tetszett Barbarának, a haza utat végig is veszekedte Magdival.
Alekosz és Magdi első közös éjszakája gyorsan véget ért, a reggeli után ugyanis vissza kellett térnie a Villába. Veronika már tűkön ülve várta Magdit, hogy megtudja mi történt az éjszaka Alekosz és közte.
A Veronikával és Magdival töltött különleges éjszakai kalandok után Alekosz továbbra is tanácstalan volt, s mivel még a szívceremónia előtt rendezni akarta gondolatait, meglátogatta menyasszony-jelöltjeit, és mindenkivel hosszasan elbeszélgetett. Alekosz azt szerette volna kideríteni, hogy melyik lányban ég a legőszintébben a szerelem tüze. Szerinte, Barbara lehet nem szerelmes belé, hanem csak rajong érte. Hogy ezt kiderítse és megpróbálja rendezi kapcsolatukat, meghívta a lakóbuszába Barbarát.
A privát beszélgetések után a lányok egymást szidták, és Alekosz is nyugtalannak tűnt. Érezte, hogy nagyon nehéz döntés előtt áll, és még mindig nem biztos abban, hogy kit küldjön haza az est végén. Hiába próbált neki Lilu a fotószobában segíteni, látszott, hogy a lelkében folyamatos harc dúl. Miközben Lilu a lányokról beszélgetett Alekosszal, addig Olivér elárulta a lányoknak, ha vége a szívceremóniának, akkor egy hatalmas bulit tartanak Jerzy-vel és Szandikával.
Alekosz a fotószobában elárulta Lilunak, hogy mind a négy lány közel került a szívéhez, egyiktől sem válna meg szívesen. De döntenie kellett, mert elérkezett a szívceremónia ideje. Az első kulcs odaadása előtt Alekosz lefújta a szívceremóniát, mert nem tudott dönteni. Megkérte Szandikát és Jerzyt, hogy segítsenek neki felderíteni a helyzetet, hogy melyik lány nem őszinte vele. Mind a két Villalakó elmondta, az észrevételeit, majd elérkezett a döntés ideje. Alekosz szerelmes meséje ma este Andrea számára véget ért, neki kellett távoznia.

Rihanna és Britney a színpadon csókolóztak

Nyolc évvel ezelőtt Madonna smacizta le a színpadon az MTV Mucis Awardson Britney Spears-t, most pedig Rihanna cuppant rá. 
Rihanna és Britney a színpadon csókolóztak


A Billboard Music Awards gálaestjén a barbadosi énekesnő S&M című számával, megbilincselt kezekkel lépett színpadra már-már erotika expóra kívánkozó színpadi produkciót nyomva le, melynek közepén Britney Spears is berobbant mellé a pódiumra. Itt kezdődött csak igazán a show! Rúdtánc, párnacsata tollfelhővel, és a végén egy jó nagy cuppanós Ritől Britneynek.

"Nem szeretem az egyéjszakásokat" - Interjú a ValóVilág Zsófijával

A ValóVilág Zsófija nem azért ment be a villába, hogy ismertséget és milliókat szerezzen. Interjúnkból kiderül, hogy mi áll a beköltözés hátterében, és hogy mivel is foglalkozik valójában. A húszéves lánnyal a karrierről, az ismertségről, a pasikról és a szexről beszélgettünk. Főleg a szexről.
ValóVilág Zsófi
STOP: Megbántad, hogy beköltöztél a villába?
VV Zsófi: Nem, mert úgy gondolom, nagyon sokat tanultam a bentlétem alatt. Olyan dolgokat, amiket iskolában nem lehet megtanulni. Húsz éves vagyok, nagyon sok mindent kaptam ettől a műsortól. Nagyon boldog vagyok, hogy a negyedik ValóVilág részese lehettem.
- Szerinted megoldódott az életed azzal, hogy az egész ország megismert?
- Dehogyis. Tehetném azt, hogy karba tett kézzel ülök még egy hónapig, és mindenki elfelejti a nevem. Ehelyett törekszem arra, hogy mindent jól csináljak, és mindent a maximumon.
- Mit csináltál azelőtt, hogy jött a ValóVilág?
- Modellkedtem, de ez a ValóVilággal nem ért véget. Ez az, amit szeretek csinálni. Remélem, most, hogy ismert lettem, több munka megtalál majd.
- Élvezed a felhajtást magad körül?
- Alapvetően igen, csak akkor nem, ha rossz napom van. Néha hiányzik az, hogy végigmenjek egy bevásárlóközponton, nézegessem a kirakatokat, megigyak egy kávét és kikapcsolódjak anélkül, hogy odajönnének hozzám.
- Ennyi ember megismer?
- Ha egy ember megismer, onnantól kezdve mindenki. Amíg egy ember sem ismer meg, addig nincs gond.
- Kinek az ötlete volt a rágógumis számod?
- Ez igazából azért jött létre, mert sokat járunk haknizni hétvégenként, ami abból áll, hogy lemegyünk egy diszkóba és ott iszunk, fotózkodunk és bulizunk az emberekkel. Úgy gondoltam, szeretnék adni nekik valami pluszt magamból. Ennek a számnak az a célja, hogy ha lemegyek valahova haknizni, akkor én azt előadjam, elénekeljem, és ennyi. Nem akarok énekesnő lenni.
- Lesz folytatása?
- Nem.

- Van most barátod?
- Nincs.
- Mielőtt bementél a villába, volt?
- Előtte sem volt. Volt egy kapcsolatom, ami nagyon szép volt, de még a villa előtt véget ért.
- Benne volt a pakliban, hogy majd a villában felszedsz valakit?
- Én sosem zárkózom el attól, hogy legyen valakim, de nagyon nehezen nyílok meg az embereknek. Van egy fal, amiből nem engedek. Nagyon közel engedek magamhoz mindenkit, mégis van egy fal, amin túl nem. Nagyon kevés embernek nyílok meg igazán.
- Volt a villában olyan pasi, akivel lefeküdtél volna?
- Megmondom őszintén, hogy nekem Béci először nagyon tetszett. Aztán amikor megismertem belülről, hihetetlenül jó srácnak tűnt. A benti helyzet közöttünk szerintem egy olyan szoros barátságot kovácsolt, amilyenből kevés van fiú és lány között.
- Szűz vagy még?
- Nem (mosolyog). Megvártam, amíg nagyon szerelmes leszek, és tizenhat éves elmúltam, amikor megtörtént.
- Ő idáig az egyetlen pasi az életedben?
- Nem, nem ő az egyetlen, volt utána is barátom, de a sráccal máig nagyon jóban vagyunk.
- Vannak egyéjszakás kalandjaid?
- Nem vagyok oda értük, megmondom őszintén. Nem fordult még elő ilyesmi, de nem is szeretném. Szerintem ahhoz, hogy működjön a kémia, ahhoz kell az is, hogy valamennyire ismerd a másikat. Nekem szükségem van arra, hogy akivel vagyok, abban megbízzak.
- Hány fiú volt már meg eddig?
- Na, ez már magánügy! (nevet) Ezt szeretném megtartani magamnak.
- Megjátszottad magad a villában?
- Szerintem napi öt, maximum tíz percet láttak belőlem a tévénézők, ami mindig 24 órából lett összevágva. Inkább olyan visszajelzéseket kapok az emberektől, hogy nagyon pozitívan csalódnak bennem, amikor megismernek.
- Szeretted volna megnyerni ezt a versenyt, vagy csak ismert akartál lenni?
- Én iszonyatosan nagy ValóVilág-rajongó voltam már régebben is. Az első, második és harmadik szériának is hatalmas fanatikusa voltam. Máig minden adat megvan, amit csak tudni lehet a szereplőkről: Miló pulzusától egészen a finálékig, a kiesők sorrendje, minden. Ezért szerettem volna bekerülni. Nekem ez egy álom volt.
- Próbálkoznak nálad a pasik?
- Próbálkoznak rendesen, igen.
- Mi kell ahhoz, hogy adj nekik egy esélyt és elvihessenek randizni?
- Inkább azt tudom, hogy mi az, ami nálam nem működik. Ha hívogatnak, attól a falra mászom. Ha valaki egy nap felhív tízszer és óránként bombáz SMS-ekkel, hogy élek-e még, az az őrületbe kerget. De fontos, hogy meg tudjak benne bízni, és ne azzal kezdjen, hogy a villában mennyire szimpatikus voltam neki. VV Zsófi is én vagyok, de mégsem én vagyok.

Árpa és Falusi túl hollywoodi lett a népnek

Tovább menetel a Nagy duett fődíjáért a musical-, a mega- és a tinisztár. Legalább végre kiderült, hogy ezért énekel Falusi húsz éve a Pa-Dö-Dö-ben.
Árpa Attila és Falusi Mariann A Nagy Duett TV2
Caramelék kezdhették a pénteki A Nagy Duett amiből még egy lesz ezen kívül. Trokán Nóra és mestere valamiért mindig Jacko dalokat húz, de a Black or White jó választás volt, sőt eddig a legjobb, amit a kettős eddig produkált, még a nyihogás se rontotta el, amit Kasza Tibi kedvéért kellett megmutatnia a Megasztárnak, mert a zsűritag szerint Caramel ezzel hozza legjobban a Jackót. Megérdemelték a maximum pontszámot, kezdenek egész jól összeszokni.

Kabaré

Elton John költözött SP és Iszak Eszter lelkébe, aki látta a műsort, majd eldönti, hogy ez mekkora ötlet volt, bár a félhomály sokat segített. SP-t nem rohanták le félmeztelen csajok, Iszak meg bátor, mert a végére még hangot is hallatott, a zsűritag Balázs Klárinak kettősük már maga a szerelem volt, de hát Klárikának mi nem az?
Biztos bennem van a hiba, de nem bírom, ahogy Bereczki poénkodik. Viszont Peller erején felül teljesített, végre megtalálták a hangnemet, kár, hogy a musical királyfi ott volt mellette. Maximumot kapták ők is, nehéz lesz így dönteni bármiben is.
Árpa és Falusi már tényleg olyanok, mintha egy vegasi klub állandó stand up-os sztárfellépői lennének, mondjuk, ennek ellenére Árpa énekelhetett is volna. De Falusi megint odatette, mert profi. Lett is belőle maximum pont, ők voltak a harmadik páros ezen a holdfényes estén, na bumm, mire lett végül elég?
A Say a Little Prayer for You-t amúgy Trokán Nóra el tudná énekelni, ha valaki totálisan áthangszerelné a számára, persze erre nyilván sosincs idő, de akkor is. Klárika a maga sosem szűnő mániájával jött, hogy túl távol van egymástól a megasztár és a színésznő, ekkor még úgy tűnt, végleg kiüldözi Carameléket a színpadról.

Furcsa körök

Kár, hogy a Toxic pont Iszak váltóhangjára lett írva, de sebaj, a Spears nótának előnye is volt, hiszen kiderült, hogy Dobrádynak igaza van, Iszak jobb nő, mint Spears. Ettől jutott tovább talán?
Árpa nem nyilatkozott a kisfilmben Falusiról, ami gyanús. Viszont hiába gondolják, hogy a fenegyerek jó rocker, nem ő a leghitelesebb Bon Jovi, akit láttunk, még akkor se, ha a majdnem csókig merészkedett Falusival. Dobrády is tévedt, mert Árpa vérében nem csordogál a rock and roll, de talán nem is kell neki, ettől még ők voltak a legprofibbak, kár, hogy ez nálunk sose számít.
Pellerék fekvős produkciójától megfájdult a fejem, de különösebb baj nem volt vele, bele kell törődni, hogy most már nincsen nekünk Hajdú Pínk, meg a mentoráltja, akiken könnyedén lehet röhögni.
Liptai Claudia felvette a legeslegszomorúbb műsorvezetői arcát, amit látni lehet, amikor tragédiákkal övezett élete történéseiről őszintén nyilatkozik, majd bejelentette, hogy a Nagy duett fináléban a Bereczki-Peller, Caramel-Trokán és Sp-Iszak vesz részt, azaz Árpa és Falusi lehúzhatják a rendőnyt. A barátok őszintén szomorúak voltak, a továbbjutottak és a műsorvezetők egyaránt meglepődtek, mégis így megy ez.

Érdemes megnézni ezt a két tehetségkutató műsort

Figyelmetekbe ajánlanám az RTL KLUB tehetségkutató show műsorait, ahol rengeteg tehetséges jelentkező kínálhat számodra szórakozást. A jelenleg futó CSillag Születik 2011 nagyon jó szórakozást nyújt azon tv nézők számára, akik szombat este egy kis szórakozásra, családi programra vágynak a tv előtt. Hétről-hétre új- és új kis csillagoktól kell elbúcsúzni, de viszont egyre izgalmasabbnak ígérkezik a show műsor. A másik tehetségkutató az X-faktor. Az X faktort nem kell bemutatni senkinek se, hiszen tavaly kivívta magának a megtisztelő "legnépszerűbb magyar tehetségkutató" díjat és idén ismét útjára indul az X faktor a második évaddal. Az X-faktor 2011 show műsorban ismét olyan tehetségeket ismerhetünk meg, akik a zenei tehetségen kívül, a közönséget is teljes mértékben el tudják varázsolni.

Nyuszómuszó már mást szeret

Nyuszómuszó ismét szerelmes! Gregor Bernadett visszafogadta a férjét - írja a hot! magazin. Magyar Attila és a színésznő házasságban éltek, amikor szerelemre lobbantak egymás iránt. Ám a mindent elsöprő szerelem nem bizonyult hosszú életűnek.
Egy valamiről hajlamosak megfeledkezni az emberek, ha szerelmesek: az elvált férfihoz, nőhöz az esetek többségében tartozik egy vagy több gyermek is. A szerelmespár kezdetben úszik a boldogságban, de a romantikus esték helyét egyszer csak átveszi a valóság.
Bennfentesek szerint gyakran előfordult, hogy Attila a ház előtt ücsörgött az autóban, arra várva, hogy Berni hazaérjen, hiszen közös otthonukban épp kisebbik fiának apja, Somogyi István bébiszitterkedett.
A hot! információi szerint a szerelmesek békében váltak el, nincs harag közöttük. Berni a volt férjével maradt, Attila pedig visszaköltözött a legénylakásába. Aztán kis idő elteltével jött az újabb meglepetés: a színész ismét szerelmes lett. Választottja ezúttal is szakmabeli, Helyes Georgina színésznő.

Dobó Kata gyereket vár?

Az egyik napilap információi szerint gyereket vár Dobó Kata. A színésznő tagadja, hogy állapotos lenne
A Blikk információi szerint Kata orvosnál járt, ahol jó híreket kapott. A napilap olvasó-riportere szerint minden jel arra mutat, hogy a gyönyörű színésznő állapotos.
"Előttem ment be, majd amikor kijött, boldogan újságolta a kísérőjének, egy ötven körüli, rövid hajú hölgynek, hogy minden rendben van, és a vizsgálat szerint kisfia lesz" - mesélte a kismama a napilapnak.

Megaprodukció, megaköltségvetésből: A Szépségkirálynő

Webextra! Nézd meg a vágatlan verziót is! – Neves, világhírű producer lesz A Szépségkirálynő zsűrijének elnöke?

A Szépségkirálynő 2011 TV2
Magyarország legszebb lányai ezen a nyáron biztosan csak a TV2-n lesznek láthatóak.
Hajdú Péter, A Szépségkirálynő producere elmondta: „a világversenyt tömörítjük egy gigashowba. Ez a Miss Universe, Miss World és Miss Earth lesz egy műsorban, és három királynőt választunk majd”. A műsorvezetőkről és a zsűriről egyelőre még nem tudni semmit…       A Szépségkirálynő

Saunders nem meri bemutatni anyjának Tolvai Renit

Kállay-Saunders András anyukája még mindig nem ismeri Tolvai Renit
A keddi Edina és Joshi műsor vendégei a Megasztár 5 döntőse, Kállay-Saunders András és édesanyja, Kállay Katalin, akik kapcsolatukról meséltek a FEM3 csatornán.
A felnőtté válással kapcsolatban Katalin úgy gondolja, hogy fia még mindig nem érett igazán, de mivel ez családi vonás, nem aggódik, hogy ez nem fog bekövetkezni. A gyermekiesség mindig is jellemző volt rájuk.
- Anyu még mindig azt hiszi, hogy öt éves vagyok - mondta félmosollyal az arcán András.
- A fiam ezért nagyon haragszik rám. – mondta Katalin.
Amikor Joshi arról faggatta az édesanyát, hogy képes-e leválni róla a gyermeke, Katalinnak könnyes lett a szeme:
- A fiam gondoskodik erről, mert mostanában nagyon taszít magától. Ez nagyon fáj. Persze tudom, hogy egy idő után a barátok, a környezet és a külvilág elveszik az anyától a vezető szerepet – vallotta be szomorúan András anyukája.
Joshi tudni szerette volna azt is, hogy Katalin felkészült-e arra, hogy jön egy lány és elrabolja András szívét?
- Természetesen. Elképzelek mellé valakit, aki jó partnere lenne, nem akarok belőle anyuci pici fiát nevelni.
András barátnőjével, Tolvai Renivel kapcsolatban azonban meglepő válasszal szolgált:
- Nem nagyon ismerem Renit, ezért nem is tudok nagyon véleményt formálni róla. Eddig összesen kétszer láttam két pillanatra. Nem hiszem, hogy ő az a típus, aki szeretne mellettem lenni. Annak idején volt Andrásnak egy barátnője Kolumbiából, ő például kifejezetten ragaszkodott hozzá, hogy a fiam bemutassa őt nekem. Reni szerintem nem ilyen, de Andris tudja mit csinál, tiszteletben tartom az érzéseit. Ha úgy érzi, van miért odahozni a lány az anyukához, én készen állok rá.

Szexi képek: Szabó Zsófi ledobta a textilt!

Levetkőzött a sorozatsztár a férfimagazinnak.
Profi fotókon fedte fel bájait Szabó Zsófi, akit a múlt héten választottak meg egy férfimagazin olvasói az év legszexisebb hölgyének. A szőke szépség azonban nem cserélné le a színészetet!Még egy hete sincs, hogy átadták 2011 legszexisebb nőjének és legsármosabb férfijának az olvasóktól érkezett elismerést, de Szabó Zsófi már túl is esett azon a fotózáson, amire az Álomnő titulus szinte kötelezte őt.
A Jóban Rosszban színésznője Nánási Pál kamerája előtt dobta le a textilt, ami meglehetősen szokatlan volt számára, annak ellenére, hogy korábban már videóklipben is feltűnt hasonlóan hiányos öltözetben. Akkor egy ragasztúszalag takarta el a lényeget, most pedig a ruhákkal sikerült olyan ügyesen játszania, hogy az eredmény a mesebeli lányt juttatja eszünkbe: fel is volt öltözve, meg nem is.
A fotózásra alig néhány napos felkészülési időt kapott, így saját bevallása szerint gyors léböjtkúrába kezdett, hogy a legjobb formáját hozhassa - és a mellékelt képek láttán azt kell mondanunk, ez maximálisan sikerült!
Nem véletlen a kissé vadóc megjelenés: ő maga kérte, hogy a beállítások legyenek minél természetesebb hatásúak, de mégis az átlagostól eltérő hangulatot sugalljanak. Így született meg a dögös fotósorozat, Zsófi pedig azt is elmondta, örül annak, hogy a férfiak szavazataiból kiderült, a nőies formák még mindig hódítanak!
Próbáltam a fotózást is színésznőként megélni, hogy minél spontánabbnak tűnjenek a beállítások.” – vallotta be a Jóban Rosszban Betty-je. Ám bármennyire is szeretnék a férfimagazin olvasói, Szabó Zsófi nem tervezi, hogy lecserélné a színészetet.

Csúnya lebukás: Alekosz négy nője is prosti lenne

Több lány is gyanúba keveredett.Botrányszag terjeng Alekosz és a női körül, egyre több menyasszonyjelöltről derül ki, hogy nem is olyan ártatlanok, amilyennek mutatják magukat. A hellén közben még csak nem is sejt semmit.
Barbara
Egyre zavarosabb hírek érkeznek Alekoszról, pontosabban azokról a nőkről, akik őt szeretnék megfogni maguknak. Persze ez teljesen érthető, egy mondás szerint a vastag pénztárca minden férfit megszépít, és Alekosznak mostanában igencsak vastag.
Csakhogy miközben a nézők számára az első perctől kezdve nyilvánvaló volt, hogy legalábbis a lányok egy részét nem Alekosz személye, hanem az az 50 millió vonzza, amit a görög nyert, arra kevesebben mertek gondolni, hogy több "hivatásos" is átcsúszik a rostán és esélyt kap a hősszerelmesnél
Tény, hogy a jelentkezéskor még nem lehetett biztosra venni, hogy valóban Alekosz markát üti néhány héttel később a ValóVilág fődíja, de a hírnév még ebben az esetben is megadatott volna a lányoknak, akik akár 1-2 napot eltölthetnek Alekosz háremében.
Jelenleg ott tartunk, hogy az eredeti 16 indulóból még heten küzdenek Alekosz szívéért (vagy pénzéért), néhány napja még egy kamu hazugságvizsgálaton is részt vettek, ám mivel csak a lányok hitték, hogy igazi, nehéz lenne eldönteni, mennyire voltak őszinték. A lebukástól való félelmükben valóban bevallottak-e mindent, vagy itt is csak színleltek, bízva abban, hogy át tudják vágni az általuk igazinak hitt készüléket?
Az viszont nem döntés kérdése, hogy eközben a bulvársajtóban egymás után jelennek meg a lányok finoman szólva is kétes múltjáról-jelenéről a beszámolók. Hol egy jóbarát, hol egy volt szerető, hol meg csak egy neten szörfölgető olvasó bukkan fel egyértelmű, vagy nagyon annak látszó információkkal.
Az első bukott angyal Brigitta volt, akitől Alekosz is gyorsan szabadult meg, így rá szinte nem is érdemes szót vesztegetni. Annál inkább a még játékban lévő másik három lányra, akik ráadásul esélyesnek is tűnnek a győzelemre.
Magdiról és Beatrixról, a testvérpárról egy ma reggeli lapban számolt be egyikőjük volt szerelme, aki annak ellenére alakított ki kapcsolatot Beatrixszel, hogy tudta, miből él. Nem csoda: ő maga is kuncsaftként kezdte, aztán meg azt remélte, megmentheti a lányt, aki itthon űzte a "mesterségét", nővére közben külföldön kereste a betevőt.
Az RTL Klub a hírre némi szkepticizmussal annyit reagált, hogy egy megbántott szerető sok mindent össze tud hordani, és inkább Alekoszra bízzák, mit kezd az információval. Az igazság tehát homályban maradt, csak a harasztot zörgette meg egy kicsit a szél.
Akárcsak Barbara esetében, akinél már jóval egyértelműbbnek tűnnek a bizonyítékok, mégis megpróbálunk az ördög ügyvédjeként egy lehetséges magyarázatot találni.
A lány egészen mostanáig tökéletesen alakította a félig naiv, félig butuska, ámde fülig szerelmes csitrit, csakhogy egy elit lányokat kínáló szexoldalon ugyanis furcsa adatlapra bukkantunk: Szamanta néven egy 22 éves budapesti leányzó kínálja szolgáltatásait, és lám-lám, kit látunk a képen?
Hát persze, hogy Barbarát.
A magát biszexnek és popókedvelőnek valló lányról persze akár egy rosszindulatú ellenlábasa is feltölthette a képeket, de az biztos, hogy ez nem mostanában történt: "Szamanta" nem a legfrissebbek között szerepel.
Lehet, hogy bosszú? Lehet, hogy Barbara tényleg olyan visszahúzódó, amilyennek mutatja magát, és nem is tud a szexoldalról? Ha igen, nincs mitől félnie, de ha vaj van a füle mögött, nem kellett volna napra mennie!
Ami pedig még súlyosabb kérdés: ha mindez igaznak bizonyul, Alekosz kiszállhat-e a játékból?

Wolf Katit cserbenhagyta Európa

Hová tűntek a Wolf Katira adott felvidéki voksok?

Sikerben reménykedtünk, csúfos kudarc lett a vége. Wolf Katit lepontozta Európa, pedig erről az énekesnő igazán nem tehetett. Vajon mi vezethetett el odáig, hogy a több százezres magyar kisebbséggel rendelkező Szlovákiából egyetlen pontot sem kapott Magyarország?
Nagyjából a negyedik ország szavazása után eldőlt: ezúttal sem osztott nekünk lapot Európa. Természetesen már az komoly előrelépésnek számított, hogy Wolf Kati a döntőig jutott (Ádok Zoli két éve elbukott az elődöntőben, tavaly pedig senkit sem indítottunk), és produkcióját látva egyértelműen ki lehet jelenteni, mindent megtett a sikerért. A bökkenő mindössze annyi, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál messze nem a teljesítmények valós értékeléséről szól. Az hosszú évek óta köztudott, hogy a rendezvény nem a szakma csúcsa, igazi karriert senki sem futott be ennek köszönhetően, a média évről évre mégis felkarolja, hogy egy hét erejéig erről szóljanak a hírek.
Az eddig rendezett 56 fesztiválon sosem termett magyar babér (igaz, csak töredékén volt magyar induló), Rúzsa Magdi 9. helyezése abszolút csúcsnak számított, idén azonban a szakma, a sajtó és a fogadóirodák elhitették velünk, hogy Wolf Kati túlszárnyalhatja elődeit. A várakozásokat azonban nem igazolta az élet. A pontozásos rendszer eleve nem túl igazságos, hiszen baráti népek, illetve azok az országok, ahol jelentős kisebbség él, erős az átszavazás. Így a Szovjetunió volt tagállamai például komoly háttértámogatást élveznek, Magyarország pedig mint tudjuk, nem erős diplomáciai képességeiről híres.
A Kárpát-medence országaiban az elmúlt években azért számíthattunk. A határontúli magyarok ezúttal is megtették a tőlük telhetőt, az erdélyiek 7, a vajdaságiak 8, a kárpátaljaiak 4, a burgenlandiak pedig 2ponttal jutalmazták Wolf Katit. Köszönet érte. Egyedül Szlovákia lógott ki a sorból, és a felvidéki magyarokat ismerve a nulla pont felért egy leforrázással. A pontos választ feltehetőleg sosem tudjuk meg, azt azonban nehéz elhinni, hogy a többszázezres magyarság ne támogatta volna a magyar jelöltet. Egyes hírek szerint egyszerű a magyarázata a nulla pontnak: a szlovák mobilszolgáltató tegnap este blokkolta azokat az sms-eket, amelyeket az ország területén élő magyarok Wolf Katira szerettek volna küldeni.
Természetesen nem ezen múlott a magyar lány szereplése, mindenestre elgondolkoztató, miért nem tudunk sikeresek lenni ebben az egyébként nem túl erős mezőnyben. A minta adott, határozottan látszik, milyen produkciók kaszálnak Európa-szerte. Lemásolni nem lehet olyan nehéz. Ha pedig direkt ellene megyünk, akkor mi értelme ebben a mezőnyben megmérettetni magunkat?
Wolf Kati

Gyász: Wolf Kati csak a 22. lett, nyert Azerbajdzsán


Wolf Kati
 Csak a finnektől kaptuk meg a maximális 12 pontot a szombati Eurovíziós Dalfesztiválon, így Magyarország számára szomorúan zárult a düsseldorfi este: csak a 22. helyezést értük el 25-ből. Meglepetés, hogy a győztes Azerbajdzsán párosa lett, így jövőre a szó szoros értelmében véve Európán kívül lesz az Eurovízió. A fesztiválon a nagy esélyesnek tartott svédek a 3., a németek a 10. helyen végeztek, a tizenhárom év után visszatérő Olaszország második lett. Az utolsó helyen Svájc végzett, rajtuk kívül még Észtországot és Spanyolországot sikerült magunk mögé utasítani.

Megkezdődött az Eurovision 2011 döntője! Milliók izgulnak Wolf Katiért

Ma este Wolf Kati ötöddikként veszi birtokba az Eurovíziós Dalfesztivál színpadát, melyet természetesen élőben közvetít az M1. Egész Magyarország egy emberként szurkol majd a tehetséges énekesnőnek!  
A magyar Wolf Kati az ötödik fellépő lesz az Eurovíziós Dalfesztivál szombati esti döntőjében. Délután valósággal megrohamozták a rajongói, amikor elment aláírásokat osztani a düsseldorfi médiacenterbe. A show alatt 43 ország közönsége sms-ben vagy telefonon szavazhat, de nem a saját országa versenyzőjére. Wolf Katit mindenképp az első 10-be várják, az első 5 helyezés bármelyike már nagyon nagy siker lenne.
Wolf Kati és csapata jókedvűen készült a döntőre. Péntek este megtartották a finálé főpróbáját csaknem 30 ezer néző előtt. Wolf Kati produkciója jól sikerült.
A What About My Dreams előadásán az elődöntőhöz képest nem sok változtat. Kati azért is nyugodt és jókedvű, mert a szombat esti döntőn már szülei, és férje is itt Düsseldorfban szurkolnak neki. Péntek este érkeztek, és hoztak friss fényképeket két kislányáról is.
A magyar énekesnőnek, nincs különösebb babonája a fellépése előtt. Azt viszont elmondta, hogy nagyon sok kabalát kapott az elmúlt napokban rajongóitól, ráadásul meg egy szerencsepénzt is talált a stadionban.
Kati sorrendben ötödikként lép fel a 25 ország előadói közül. Legnagyobb ellenfeleinek az ír, a svéd, az osztrák és a brit versenyzőket tartja a mezőnyből, amely sokak szerint a korábbi évekhez képest erősebb. A fogadóirodák legfrissebb kimutatásai szerint Magyarország mindenképpen benne lesz az első tízben.